2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام؛ وقت بخیر.بستگی به بودجه ات داره. اگه تا ۲۵ تومن میتونی هزینه کنی، PS5 بگیر. اگه نه هم که XBOX ...

ps5،25تومنه؟؟

میخواستم برا بعد کنکورم یا گوشی بگیرم یا ps،بنظرم پسps5بهتر باشه 

دسته و بازیاش چقدر هست؟

بازیاشو باید بخریم دیگه؟

سایت معتبر یا فروشگاهی چیزی میشناسین ؟

:)

ps5،25تومنه؟؟میخواستم برا بعد کنکورم یا گوشی بگیرم یا ps،بنظرم پسps5بهتر باشه دسته و بازیاش چقدر هست ...

معتبر ترین سایت تو این زمینه؛ سایت pspro. همین الان با تخفیف کنسول رو زده 24.700 اگه اشتباه نکنم. نسخه دیجیتال اسلیم بگیر. اگه دسته جدا هم بخوای بگیری؛ اونم حدودا 3.500 میشه. برای بازی هاش، یکم قضیه پیچیده ست. نمیدونم انلاین میخوای بازی کنی یا صرفا داستان محور. اگه داستان محوره که میتونی بدی بیرون واست بازی بریزن(که پیشنهاد نمیکنم چون دیگه کنسول باید آفلاین بمونه همیشه). یا اینکه اکانت بازی رو از فروشگاه های معتبر تلگرامی بخری و خودت دانلودش کنی و با خیال راحت بازی کنی.