2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قارچ و مرغ کبابی. سوپ. آش با حبوبات بیشتر. تخم مرغ آبپز. سبزیجات ابپز. سالاد . ماهی کبابی. عدسی. خوراک لوبیا و قارچ

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
یه پیچی و دنبال میکنم میگه اصلا برنج و نون نخورید کلا کربوهیدرات نخورید بعد فست ام کنید خیلی خوب آدم ...

اره عزیزم ادم خیلی سریع لاغر میشه 

ولی همه موهات میریزه پوستت شل میشه و بعد از تموم شدن رژیمت سریع برمیگردی به همین وزن قبلیت 

اشتباه محضه که نون و برنج نخوری حتمااا هفته ای یک یا دو بار باید برنج بخوری حدود هشت قاشق تا ده بستگی به وزنت داره 

نونم حتما باید بخوری 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
۷۳قدم۱۶۸

خب عزیزم مگه چقد اضافه وزن داری که انقد میخوای به خودت سخت بگیری 

همه چی بخور ولی کم البته فقط غذاهای سالم و پر پروتئین

ورزشتم بکن قشنگ دو چهار پنج ماهه به وزن ایده آلت میرسی

خب عزیزم مگه چقد اضافه وزن داری که انقد میخوای به خودت سخت بگیری همه چی بخور ولی کم البته فقط غذاهای ...

همه جام خوبه دوتا زایمان داشتم شکم پهلوم بزرگ شده بخاطر اون خیلی پهن دیده میشم🤦‍♀️

همه جام خوبه دوتا زایمان داشتم شکم پهلوم بزرگ شده بخاطر اون خیلی پهن دیده میشم🤦‍♀️

اتفاقا با شروع ورزشو رژیم اولین جایی که خوب لاغر میشه همین شکمو پهلوعه

برای من تو ۵ ماه قشنگ دور شکم و پهلوم ۱۰سانت کم شده