2777
2789
یا خدا در این حد

آره در نظر بگیر داخل ساختمون یه کولر گازی روشن بود حالا آفتابش چطوره ،میدونی من خونه دارم و الان باد مستقیم کولر داره بهم میخوره اصلا هم از خونه بیرون نمی رم مگه غروب برم ولی دلم به حال کارگرها میسوزه ،چند وقت پیش پسرم رو بردم دکتر دستفروش ها رو دیدم کنار جاده دلم کباب شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی ک بیرون کار میکنن.

دیگه. اونا. مجبورن دیگه.  حالا جنوب. تابستون سخت. داره. سمت  شرق زمستون.  فکر. کنم  سمت شما هم سخت باشه. زمستونش

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دیگه. اونا. مجبورن دیگه. حالا جنوب. تابستون سخت. داره. سمت شرق زمستون. فکر. کنم سمت شما هم سخت ب ...

همه چی اینجا متوسطه. زمستونامون انچنانی نیس.چون ما کوهپایه هستیم. اون روستاها و مناطقی ک توی ارتفاعات هستن وحشتناکه. یه منطقه داریم.اسمش "گلیل "هست.اونجا حتی بهار هم خیلی سرده 

همه چی اینجا متوسطه. زمستونامون انچنانی نیس.چون ما کوهپایه هستیم. اون روستاها و مناطقی ک توی ارتفاعا ...

چقدر. سختشونه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
آره در نظر بگیر داخل ساختمون یه کولر گازی روشن بود حالا آفتابش چطوره ،میدونی من خونه دارم و الان باد ...

واییی بیچاره ها 

دل منم کباب شد بمیرم

دیگه کنکوری نیستم   

یکی از آشناها خونش رفته بود یه استان دیگه بعد بعد گفت پسرم بهونه حلوا کشی کرده بهش گفتم بابا دستش رو ...

واییی چه باحالن اینا 

من رطب اینجوری ندیده بودم 

واقعن ما نداریم اینجور چیزی اینجاها    

دیگه کنکوری نیستم