2777
2789
عنوان

ماه عسل

313 بازدید | 10 پست

قبلا در موردش تاپیک زدم که دخترخالم قرار بود عروسی بگیرن چون دخترخالم یه پا وایساد که تو کارتهای دعوت قید کنن بدون بچه داماد و خالم و شوهر خالم راضی نشدن هر چی هم با دخترخالم صحبت کردیم که بابا اینهمه ملت عروسی میگیرن هیچ مشکلی پیش نمیاد قبول نکرد 

داماد خیلی مرد صبوری هست نگذاشت خانواده اش بفهمن خودش رفت به مامان باباش گفت تصمیم گرفتیم بریم ماه عسل 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه با اینکه پدر مادرش راضی نبودن به سختی راصی شون کرد 

هفته قبل رفتن ماه عسل مشهد پریشب برگشتن دیشب رفتیم دیدنشون دخترخالم ناراحت بود 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

گفت پشیمون شدم البته به شوهرش بروز نداده فقط به من گغت

گفت هیجانی تصمیم گرفتم الانم مثل چی پشیمونم منم گفتم اشکال نداره دیگه حالا تصمیم گرفتن قبل محرم بره آرایشگاه لباس عروس بپوشه و چند عکس و کلیپ بگیره 

خوب کرده دختر عاقلیه عروسی با بچه افتضاحه

پشیمون شده بود گریه میکرد 

گفت پشیمون شدم البته به شوهرش بروز نداده فقط به من گغتگفت هیجانی تصمیم گرفتم الانم مثل چی پشیمونم من ...

بهترین کار رو میکنه. همون کلیپ و عکس براش میمونه

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤍

وای واقعا بچه هاشون ازار میرسونن.. عروسی من فقط ۴ تا بچه بود.کاش یاد بگیرن بچه مسئولیتش با مادر و پد ...

نه بابا چه آزاری 

دخترخالم خیلی احساسی و بی منطق این تصمیمو گرفت 

به نظرم این مزخرف ترین چیزیه که مد شده ‌. 

اخه کسی که بخواد بیاد عروسی بچه شو چکار کنه نه ساعت اداریه که بذارتش مهدکودک و خانه بازی ساعتی . نه اصلا میشه بچه رو در اندازه یه مراسم طولانی مثل عروسی به کسی سپرد نمی مونه . 

ما عادت داریم صورت مساله رو پاک کنیم . جای این کار میشه توی تالار یه قسمت برای بچه ها یه فکری کرد یه میز با چهارتا کاغذ و مداد شمعی بذار اگر ننشستن به نقاشی کردن . نمیخوای این کارو کنی توی کارت بنویس از این که در زمان فیلم برداری مراقب دلبندانتان هستید ممنونیم . اینم نمیخوای دو سه تا جوون تر زبر و زرنگ نزدیکان رو بهشون بسپار بگو فیلم برداریا که هست اطراف جایگاه نواظب باشن بچه ای نیاد داخل فیلم . من خودم یه عروسی رفتم پر از بچه . عروس یه دور کامل با همه بچه ها رقصید و نازشونو کشید بعد همه راضی و خوشحال  رفتن کنار . کلیپاشونو گرفتن . بچه ها گناه دارن دنبال راه های خلاقانه باشید نه حذف مساله

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚