gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 عنوان سیالا 307 بازدید | 13 پست میشه اسم دخترمو سیالا بزارم گشنگه؟بهمون موقع شناسنامه اجازه میدن؟ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎 1403/04/03 | 05:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abegel عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 3210 عزیزم معنیش چیهریشه اسم کجاست شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی میکند
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 عزیزم معنیش چیهریشه اسم کجاست ترکیب این دو اسمه خودم درستش کردم😊 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 عزیزم معنیش چیهریشه اسم کجاست واین هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 نه نزار . خیلی قشنگه که😍♥️ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ن خیلی زشته نخند😂😂خدایی تاحالا شنیده بودی؟ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 ن اصن یعنی جی گفتم خودم ساختم ترکیبی از کلمه سیال و سیلا هس هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
سايه_سايه عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 303 ببين الان اين همه خانوم گفتن قشنگ نيست . جدا از اين كه اصلا اشتباه ميخونن . سَيّالات!يا مسخره ميكنن تركيب دو تا اسم ديگس كه معنى نميده .
دور_بختیاریم عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 7148 نخند😂😂خدایی تاحالا شنیده بودی؟ افتضاحهههه بیچاره اون بچه تو سن بلوغ چقدر بابت این اسم مسخره میشه. اگر مادری واقعا نزار شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا.
دور_بختیاریم عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 7148 گفتم خودم ساختم ترکیبی از کلمه سیال و سیلا هس دیگه اینقدر خودکفا نباش🤣🤣🤣🤣 دیگه هم اسم ترکیبی نساز آفرین 9 ماه تو شکم زجر بکش با درد بزایی اونوقت بهش بگی سیال 🤣🤣 نکن غزیزم شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا.