2777
2789
عنوان

عمل بینی

116 بازدید | 7 پست

عمل بینی درد داره؟من یه تیکی دارم همش عادتمع دماغمو میکشم بالا میترسم وقتی عمل کردم یهو حواسم نباشه دماغمو بکشم بالا یچی بشه😭 و اینکه اگر بینی که بخوامو نشون بدم با عکس هرچی باشه باز به صورت میخوره؟

بشدتتتت عذابه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد نداره

اذیت کننده و کلافه کنندس

یه مدت اینجوریه با صبر و تحمل میگذره

اونموقعم دماغت گچ و چسب و اینا داره

حواست هست که اون حرکتو نزنی

آنالیز چهره انجام بده قبل عمل که بفهمی چه مدل بینی

به صورتت میاد و بعد عمل چه شکلی میشی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

درد داره ولی کلافگیش بیشتر از دردشه روز اولم دردش کمتره بخاطر مورفینایی که میزن

از فردایش شروع میشه

بعدشم دکتر مجسمه ساز نیست که هر عکسی نشون بدی همونو واست بسازه دکتر من اینو گفت بهم وقتی بهش عکس نشون دادم

خودشون معیارهاتو میگی یچی واست در میارن پیش دکتر خوب برو من راضی نیستم باید ترمیم کنم