نیلووفراانه مدیر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 925 عنوان رمزگوشی | مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 24 پست سلام دوستان من همسرم مدام رمزگوشیش روعوض میکنه موقع دست شویی رفتن حمام رفتن گوشیش رومبره باخودش یاوقتی میخوابه گوشیشومیزاره زیربالشش من اعتقادم این هست که گوشی بین زن وشوهرحریم شخصی نیست لطفاصادقانه بهم بگین حق بامنه یاخیر 1403/04/03 | 02:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلووفراانه مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 925 زن این کار کنه یقه جررررر میدن حریم شخصی رو حالیش میکنن خودشون نه خاک تو سر هر چی مرد عوضی و هر چی ز ... پاقعاحالم بده هفته هاهم نیست کاش شباهم خونه بود
atris97 عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 7240 پاقعاحالم بده هفته هاهم نیست کاش شباهم خونه بود اون بخواد قایم کنه ازت خب میره گوشی مخفی میخره خیلی راها هست ..حتمن زیادی حساسی لج میکنه
نیلووفراانه مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 925 میدونم چی میگی عزیزم درکت میکنم منم همینم تازگی یاد گرفته همه چی رو هم پاک میکنه مال من که احمق عوض ... راهی نیست که بشه رمزوپیداکرد؟
نیلووفراانه مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 925 اون بخواد قایم کنه ازت خب میره گوشی مخفی میخره خیلی راها هست ..حتمن زیادی حساسی لج میکنه زیادی لجبازم که مثلاباکارش ازدواج گرده دوهفته سه هفته نیست؟حساسم که به خانوادم فحش ناموسی میده؟حساسم میگه چیکارکنم ازاین زندگی بری برم بایکی دیگه میری؟؟حساسم میگه خوشتیپم دخترواسم مثل موروملخ ریخته؟حساسم که پولش بانبودنش. مدتهانمیخونه؟
نیلووفراانه مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 925 نه من عوض میکنه ولی تو ماشین وقتی خودم دارم رانندگی میکنم میگم دخترم دوسه بار تا حالا برام فهمیده ی ... اخه این اصلاپیش من نیست هفته به هفته اونموقع هم که هست گوشیشوتادست شویی میبره یهوگوشیشوقطع میکنه یکی ساعت یک صبح دوصبح هم دیدم زنگ زده
atris97 عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 7240 زیادی لجبازم که مثلاباکارش ازدواج گرده دوهفته سه هفته نیست؟حساسم که به خانوادم فحش ناموسی میده؟حساسم ... اگه اینجوره که شک به دلت میفته ..ولی اگه میدونی راهی نداری نمیخوای بری یه جداشی بزن بیخیالی..فقط اینطوری میتونی به خودت کمک کنی
نیلووفراانه مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 925 دلت رو خالی میکنم ببخشید ناراحتم میشی ولی با کسی هست مطمین باش خستم همین
نیلووفراانه مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 925 سی سالمه ده ساله داره عذابم میده بخاطراینکه بچه هاموجدانکنه موندم ولی دارم سکته میکنم
نیلووفراانه مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 925 بعضی وقتهامیگم اصلاخدایی هست میشینم باصدای بلندگریه میکنم میگم فقط خداکمکم کن بابایه نگاه بکن به وضعم انگارنه انگار
نیلووفراانه مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 925 بعضی وقتهاپسرم بهم میگه خفه شوگمشوبروخونه ی مامانت من مامان دیگه میخوام انقددلم ضکست