2777
2789
عنوان

رمزگوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 24 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون بخواد قایم کنه ازت خب میره گوشی مخفی میخره خیلی راها هست ..حتمن زیادی حساسی لج میکنه

زیادی لجبازم که مثلاباکارش ازدواج گرده دوهفته سه هفته نیست؟

حساسم که به خانوادم فحش ناموسی میده؟حساسم میگه چیکارکنم ازاین زندگی بری برم بایکی دیگه میری؟؟

حساسم میگه خوشتیپم دخترواسم مثل موروملخ ریخته؟حساسم که پولش بانبودنش. مدتهانمیخونه؟

نه من عوض می‌کنه ولی تو ماشین وقتی خودم دارم رانندگی میکنم میگم دخترم دوسه بار تا حالا برام فهمیده ی ...

اخه این اصلاپیش من نیست هفته به هفته اونموقع هم که هست گوشیشوتادست شویی میبره یهوگوشیشوقطع میکنه یکی ساعت یک صبح دوصبح هم دیدم زنگ زده

زیادی لجبازم که مثلاباکارش ازدواج گرده دوهفته سه هفته نیست؟حساسم که به خانوادم فحش ناموسی میده؟حساسم ...

اگه اینجوره که شک به دلت میفته ..ولی اگه میدونی راهی نداری نمیخوای بری یه جداشی بزن بیخیالی..فقط اینطوری میتونی به خودت کمک کنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز