2777
2789
عنوان

نصف فامیلم

266 بازدید | 18 پست

پولشون و دادن یکی باهاش کار کنه ماهیانه سودشو میگیرن حال میکنن ماعه بدبخت اومدیم بدیم مامانم انقدر گفت نزوله اله بله فلان میشه این پول برکت نداره این پول خیر نداره پ چطوره برا بقیه داره برا ما نداره فقط 😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه حرومه پس وام ها هم باید حروم باشن 

شنیدم تو سودش نباید شرط ببندی 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
البته اینم بگما نزول شرایطش فرق میکنه و‌ یه چیز وحشتناکه که اگر بری تو مسیرش مثل منجلاب گیر میکنی تو ...

وای منم دقیقا موندم این نزول میشه یا ن همسرم میکه دو طرف هم راضی هستن اون طرف هم راضیه ک با پول ما کار کنه بدبختی حرف مراجع رو هم قبول ندارم زنگ برنم بپرسم 

اگه حرومه پس وام ها هم باید حروم باشن شنیدم تو سودش نباید شرط ببندی

ن خود اون آقا راضیه ک بابت ۱۰۰تومن ما ماهانه ۶تومن ب ما بده سز سال هم اصل پول رو بده همسرم و‌اون آقا میگن نزول نیس مادر پدرم میگن نزوله

ن خود اون آقا راضیه ک بابت ۱۰۰تومن ما ماهانه ۶تومن ب ما بده سز سال هم اصل پول رو بده همسرم و‌اون آقا ...

خیلی کم میده 

بذارین بانک مطمعن تر هم هست 

حساب رو ببندید که سودش بیشتر شه 

شش ماهه بذارید 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره