2777
2789
عنوان

هدفمند زندگی کردن

131 بازدید | 13 پست

دوستان من یه دختر کنکوری هستم ولی هنوز تکلیفم با خودم معلوم نیست هنوز نمیدونم چی میخوام از زندگی و به چی علاقه دارم و هدف خلقتم چیه وچون تو بلاتکلیفی موندم فعلا درس نمیخونم برای کنکور چون نمیدونم هدفم چیه

کسی میتونه کمکم کنه که بتونم راهمو پیدا کنم..؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همدرد خودتم

بچها میشه تاپیک منم بیاید

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

اولین باره ۳ تا اقا پشت سر هم دیدم تو تاپیک😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نمیدونم شرایطط،علایقت و خواسته هات چیه.فقط زودتر راهتوپیداکن هرجوری هست،چون زندگی ب چشم ب هم زدنی میگذره و مث من که سرشااااااار از استعدتد وارزو بودم الان دراستانه ۳۲ سالگی از اینکه هیچی نشدم روزی نیست ک اشک نریزم‌‌..

درباره کنکور سوالی داری بپرس شاید بتونم کمکت کنم

میشه تاپیک منم کمکم کنید

از چه کاری لذت میبری تو چی استعداد داری به چی علاقه مندی چی حالت رو خوب میکنهبه اینا فکر کردی تا حال ...

اره موسیقی و آشپزی دوست دارم ولی به اینا نمیتونم به عنوان شغل نگاه کنم

نمیدونم شرایطط،علایقت و خواسته هات چیه.فقط زودتر راهتوپیداکن هرجوری هست،چون زندگی ب چشم ب هم زدنی می ...

چطوری میتونم راهمو پیدا کنم منم بعضی وقتا گریم میگیره که نمیدونم راهم چیه از زندگی چی میخوام...

دیدم . منم سه ساله پشت کنکوری ام حالم بده دیگه نه انگیزه درس خوندن دارم نه هیچی ولی دوست هم ندارم برم رشته الکی بخونم خودم با انتخاب خودم اومدم تجربی دوست دارم  دندون یا پزشکی قبول بشم دوست دارم قوی شروع کنم ولی انگیزه ندارم انگار ترس دارم چیکار کنم چجوری شروع کنم سنمم داره میگذره ۲۱ سالمه  دیر شده . چجوری درس بخونم از چی شروع کنم ؟