reyhanjs مدیر استارتر عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 352 عنوان تغییر حالت چشم با عینک 1542 بازدید | 11 پست بنظرتون درسته؟چون اکثرا کسایی که عینکشونو درمیارن حالت چهره باعینک قشنگتر از بدون عینکهولی از لحاظ علمی میگن درست نیستاگر عمل کردید حالت چشماتون تغییر نکرده؟ 1403/04/03 | 01:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
koochmool عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7777 من عینکی هستم و واقعا حالت چشمام تغییر کرده شرایط عمل رو دارم ولی بخاطر همین موضوع تا حالا نرفتم دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش
فاطمه۰۹ عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 27997 آره حالتش تغییرمیکنه عینکو درمیارن یه حالتیه چشما انگارفرورفتس من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
عســــل. عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 41794 برای من گود ک چه عرض کتم گودال شده بودپنج شش ماه بعد عمل درست شد.
reyhanjs مدیر استارتر عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 352 من عینکی هستم و واقعا حالت چشمام تغییر کرده شرایط عمل رو دارم ولی بخاطر همین موضوع تا حالا نرفتم بنظرم اگ شرایط عملو داربد انجامش بدید از شر عینک راحت میشید..فکر میکنم بعد عمل چشم به حالت اول برگرذه
reyhanjs مدیر استارتر عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 352 برای من گود ک چه عرض کتم گودال شده بودپنج شش ماه بعد عمل درست شد. جدا؟؟؟؟بعد عمل درست شد؟؟؟
reyhanjs مدیر استارتر عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 352 آره حالتش تغییرمیکنه عینکو درمیارن یه حالتیه چشما انگارفرورفتس دقیقا...ولی بعضیا میگن واسه شکست نور عبنکه یجوری عینک که چشمارو جلوتر جلوه میده
عســــل. عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 41794 جدا؟؟؟؟بعد عمل درست شد؟؟؟ بله. اطرفم خیلی دیدمما اکثرمون از بچگی عینگ داشتیم.بعضیا کاصلا مشخص نیستنبعضی هم ی هاله کمرنگ مونده ک شاید عینکم نداشتن باز بود به هرحال چندماه عینک نزنی درست میشه
فاطمه۰۹ عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 27997 دقیقا...ولی بعضیا میگن واسه شکست نور عبنکه یجوری عینک که چشمارو جلوتر جلوه میده نمیدونم ولی تواقوام چن نفرهستن که عینک میزنن عینکودرمیارن قیافشون خیلی متفاوت میشه من حس میکنم عضلات چشم دراثراستفاده از عینک تضعیف میشه من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
reyhanjs مدیر استارتر عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 352 بله. اطرفم خیلی دیدمما اکثرمون از بچگی عینگ داشتیم.بعضیا کاصلا مشخص نیستنبعضی هم ی هاله کمرنگ مونده ... مرسی جواب دادیدسوال بود برام اوکی میشه یانه
reyhanjs مدیر استارتر عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 352 نمیدونم ولی تواقوام چن نفرهستن که عینک میزنن عینکودرمیارن قیافشون خیلی متفاوت میشه من حس میکنم عضلات ... بله دقیقا موافقمولی همین موضوع رو علمی نگفتن سواله برام چرا
فاطمه۰۹ عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 27997 بله دقیقا موافقمولی همین موضوع رو علمی نگفتن سواله برام چرا خیلی چیزارو تجربه میکنیم و هست واقعا ولی علم هنوز نتونسته اثباتش کنهنمومش خودموقتی قرص مولتی ویتامین میخورم قارچ میزنه بدنم چندین بار تجربش کردم و به این نتیجه رسیدم واقعیه ولی بادکتر مشورت میکنم میگه امکان نداره وعلمی نیس من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺