2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده

6702 بازدید | 80 پست

سلام خانوما

من چنباری تاپیک زدم در مورد خسیسی شوهرم و پول ندادنش بهم.کارمند دادگستری امشب بعد واریز حقوق فهمیدم ۲۰ تومن میگیره ۱۵ تومنشو انتقال میده کارت دیگ و ۵ تومن میمونه بهم میگ همینه ک هس اینارو هم برا خورد و خوراک و دکتر اگ باشه خرج میکنیم فهمیده سود بانکیم ۳ تومن هس دیگ بهم ماهیانه هم نمیده خیلی حس بدی دارم همه چیو قائم میکنه پولاشو نمیگ بهم تازگیا ایران خوردو ثبت نام کرده بود ب نام من چون خودش پلاک فعال داشت واس همون ب نام من کرده بود حالا یه عده نگن ناشکری نکن .۵۰۰ تومن از باباش ارث داشت اونو داده ۲۰۷ داده حالا هی میگ پول نیس نداریم وام مام برداشتم پول ۲۰۷ جبران شه خیلی خسیسه😔خیلی ناراحتم الان باهاش حرف میزدم خیلی خودم شکستم گریه کردم گفتم چی میشه منم زنتم اگ دوسم داری بهم ماهی ۱ تومن بده لااقل بذار فک کنم ب یادمی حس مسئولیت داری بهم نفقه ک همش پر کردن فریزر و یخچال نیس ک میگ نه هی پول پول نکن انقدم گریه و زاری نکن اینجا مسجد نیس.منم از حرفم نمیام پایین پول داری ۳ تومن بریز ب پاش میکنی. هی میگم بابا ۳ تومن سود پولمه ک مامانم ریخته بانک تو چی میدی بهم تو شوهرمی مسئولمی من نمیخام قانونی حل کنم حقمو میگ نه برو قانونی حل کن فردا بیا اداره حل کنن.میگم عزیزم چرا اینجا دلی حل نکنیم قانونی حل شه؟اخرش نموندم گفتم چجور زنیم برات ک پیام واریزی انتقالیتو دیدم ۲۰ تومن حقوق میگیری ۱۵ جمع میکنی بدون اینک ب من بگی آدم حسابم کنی پس انداز میکنی ۵ تومن میمونه آخه تا کی پس انداز شوهری ک ماهیانه نده ب زنش ولی زنش سوار ۲۰۷ کنه ارزش نداره برام وای عصبانی شد تو ب چ حقی گوشیمو میگردی گفتم خب تو بهم دروغ میگی منم میخام بدونم گف گوه میخوری با پدرت لال شو خیلی عصبی گف همش فحش میداد رفت سیگار کشید خابید اللن من موندم و گریه😔مگ من جز حقم چی میخام بخدا براش آئله مندی میریزن ۱۸۰۰ تومن ولی اونم بهم نمیده ۸ سال ازدواج کردیم خانه دارم تو این ۸ سال همش دعوا سر پول بهم میگ ۳ تومن داری من جای تو بودم با ۳ تومن پادشاهی میکردم دختره گدا😔هرچی بود گف از ترس کتک هیچی نگفتم بهش فقط گریه.جاریم معلمه اونم میکشه از شوهرش بهم گف کاری نداشته باش اینا خسیسن الان شوهرم ینی برادرشوهرم رفته سکه خریده آورده قائم کرده خونه ب جاریم نگفته ولی جاریم بیچاره فهمیده و ب روش نزده اینا کلا اینطورین اهل پنهون کاری بیچاره جاریم حالا عیدی بشه مهمونی بشه بتونه ۲ تومن از شوهر میلیاردرش بگیره من ک دیگ خانه دارم.گاهی میگم طلاق بگیرم بعدش بخاطر پسر ۳ سالم میمونم .این اصلا رحم نداره مگه میشه شوهری فقط یخچال پر کنه از هیچیه زنش خبر نداشته باشه؟؟؟؟؟چه کنم نظرتون برام مهمه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا ب چ کسایی پول میده😥ن ب همسرمن ک‌پول نداره اما هرچی بخام درحدتوانش. میخره ☹️ن ب همسرشما باین وضعش هیچی نمیخره

☹️کی میشه ماهم وضعمون خوب بشه و قرضامون تموم بشه همسرم داره دق میکنم🥲ازبس فشارش روشه دلم داره میترکه ازغصه

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
یا قانونی بگیر ازش یا برو سرکار

قانونی ب حرفش نگا نکنین میگ اره برو حل کنن بدونه رفتم شهرمون کوچیک ابروش میره خودش روزی چنتا شکایت نفقه داره همکاراش میرینن بهش.زود طلاقم میده داغ پسرمو میذاره رو دلم.سر کارم فعلا بچم کوچیک ولی میخام برم در آینده.ولی خودت خانمی چه فایده بنظرم زن حقوقش از مردش بیشترم باشه بازم از شوهرش انتظار داره😔

وقتی به خودت پول نمیده باهاش برو بیرون خزید لوازم آرایش و لباس خودش حساب کنه هر ماه ببرش یا اینترنتی ...

وای عزیزم چی میگی؟! خیلی پرروعه ینی من برم بیرون ضد افتاب ۴۰۰ تومن بده جونش درمیاد اصلا نمیخره تازگیا اصلا باهام بازار نمیره

من موندم دختر خوب چه جوری با ۵ تمومن یخچال پر می‌کنه،یعنی یه خانواده ز نرمال و معمولی حداقل هفته ای یه تومن میوه و لبنیات میخوان 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خودت کار کن پولشو تف کن تو صورتشبهش بگو که فکر نکن پولی که اینجوری دل میشکونی برات برکت نداره

خیلی منو شکست گفتم با گریه شاید بگم بلک ۱ تومن از پس اندازشو هر ماه بهم بده بخدا پولش مهم نیستا مهم اون حسیه ک اون پول بده من ازش دریافت کنم حس مسئولیت در قبالم. الانم بابام پیچید به من.😔خیلی دلم شکست پنهون کاره عوضی😔بهش میگم هنوزم صدای عاقد تو گوشم گف آقا داماد خانومت هرچی درمیاری شریک با تو گفتی بله میگ گمشو بابا.الانم از سرت زیاده من برات ماشین خریدم بعدشم میفروشم جک میخرم اگ ب تو باشه میدی کاشت ناخن

وای منم همچنین آشغال بدرد نخوری دارم ک ۲۰ سال از عمرمو هدر داد آشغال باز شوهر تو خوبه یخچال تو پر میکنه این حتی زورش میاد ک یخچال رو پر کنه همشم منت میذاره حتی اگر بچها پولی لازم داشته باشن گاهی ک حواسش ب حساب و کتابش نیست بر میدارم ک گفتن کار بچهامو راه بندازم چون پول نمیده اینم برج ۴۰ میلیون داره چون راننده هست اما ب شدت گوه خور و خسیس

ینی چی منظورت نفهمیدم

منظورم اینه شما  میگی همه چیز که پر کردن یخچال فریزر نیست ،آخه عزیرم خودت میگی ۵ تومن کلن میزاره برا خرجی ،با اون ۵ تومن که یخچال پر نمیشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت