2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 6ماه پیش زدم 

اصلا اذیت نشد پسرم برخلاف تصوری که داشتم و از بقیه شنیده بودم که ممکنه پا درد شدید بگیره 

قبلش به پسرم قطره استا دادم و به محض اینکه امدیم خونه قطره ریختم روی جای واکسنش و باهاش شوت بازی کردم که باهاش نگیره 

خیلی استرسم بی مورد بود در مورد واکسنش

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

سلام من دو هفته پیش زدم 

تب نکرد چون ۴ ساعت یه بار استامینوفن دادم

دستش از پاش بیشتر درد میکرد 

اما چون دور و برش بچه زیاد بود خیلی خودشو از تک و تا ننداخت 

خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
مال دختر منو ازشون خواستم به دستش زدن خیلی خوب بود اصلا اذیت نشد فقط یبار دستشو سریع تکون داد گریه ک ...

افرین 

اگه دست پر باشه تو دستم شنیدم میزنن ولی بهداشتی که پسرم رو بردم قبول نکرد در صورتی که پسرم تپله

با سلام به همه ی بانوان عزیز. تیم تحقیقاتی ما قصد داره با توجه به تاپیکی که ایجاد کرده، نظرات شما رو در این رابطه بدونه تا بهتر و با اطلاعات دقبق تر بتونه کار تحقیقاتی خودمون رو ببریم جلو. ممنوم میشم لطف کنید و نظر خودتون رو برای بهبود کمبود ها درج کنید.

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1386189/به-نظر-شما-چه-چیزی-کمه?postId=44570873

عههههههه ببین یه سوال فقط بهداشت واکسن میزنه؟ دکترا نمیزنن؟

چن تا از دوستام پیش دکتر بردن واسه واکسن ولی من حقیقتش همه واکسن ها رو بهداشت زدم