2777
2789
عنوان

جواب نمونه برداری زخم معدمو گرفتم

196 بازدید | 9 پست

زدم گوگل ترجمه کرد ولی اصطلاحات پزشکیشو کسی سر در میاره یعنی چی؟ 

یه جاشو که اصلا نمیفهمم نوشته مزمن خفیف اینا مگه متضاد نیستن😐

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التهاب معده داری که غیر فعال هست و خدارو شکر خطرناک نیست یعنی رشد غیر طبیعی سلولی نداره حتما پیگیری کن و دارو مصرف کن حالت تهوع یا سوزش یا درد شکم داری ؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
التهاب معده داری که غیر فعال هست و خدارو شکر خطرناک نیست یعنی رشد غیر طبیعی سلولی نداره حتما پیگیری ...

آره اگه فاموتیدین و کلیدینیوم سی نخورم قفسه سینم از درد میترکه واسه همین رفتم آندوسکوپی،الانم دنبال دکتر خوبم توکرج برم ببینم چه داروهایی میده واقعا دردش خیلی بده

آره اگه فاموتیدین و کلیدینیوم سی نخورم قفسه سینم از درد میترکه واسه همین رفتم آندوسکوپی،الانم دنبال ...

اره فاموتیدین خوبه انشالله هر چه زودتر خوب بشی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اسی جان میسلار دافی گدوم مدلشو داری ؟ پوست شورتو چشمو نمیسوزونه ؟ دهیدراته نمیکنه زیاد قوی باشه ؟

آبیشو دارم واسه پوست خشکه آبرسانم هست آرایشم خوب پاک میکنه، خیلی کم میسوزونه چشمو ولی خوب آدم میسلارو سریع میشوره دیگه اذیت نمیکنه زیاد