2777
2789

با همسرم هیچ مشکلی ندازیم خدارو شکر رابطمون با هم اوکیه. تا اینکه توی یه تاپیک شرکت کردم که یکی از کاربرا گفت مرد وظیفشه خرج زنش کنه، گفت زن از صبح تا شب تو خونش کار میکنه و اگه زن بخواد همین کارارو جای دیگه انجام بده کلی حقوق ماهانه میگیره...خلاصه خیلی تحت تاثیر حرفاش قرار گرفتم.

همسر من هر چیزیو که بخوام واسم میخره و همیشه تو خونه همه چی کارتونی واسمون میخره ، از اون طرفم ماهانه مقداری پول میزنه کارتم واسه دم دستیم. چند روزه همش باهاش کل میندازم که اره من واست غذا درست میکنم من فلان میکنم تا اینکه چند روز پیش دعوامون شد گفت دیگه از این به بعد نمیخواد واسم غذا درست کنی خودم کارامو میکنم که منتی سرم نباشه.

کاش میتونستیم دیگه نی نی سایت نیایم یا حداقل مثل من انقد بی ظرفیت نباشیم😞

خیلیا اینطورین بعضیاشون که الکی فقط حرف میزنن وخودشونم عمل نمی کنند

باافتخار دخترایرانم❤️🇮🇷توهین کردن نشانه شعوروشخصیت شماست!آقایان محترم لطفانه لایک کنید،نه پست بگذارید ونه درخواست دوستی بدهید❌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا دختر دعوات میکنمااا

عزیزم وقتی شوهرت اینقدر خوبه برای در آوردن یه لقمه حلال از صبح تا شب کار میکنه نباید باهاش اینطوری حرف بزنی 

مطمئنم تاپیک هایی هم دیدی که خانما چقدر شوهراشون خسیسن وهزار تومان سال تا ماه بهشون نمی دن یا تاپیک هایی که شوهراشون بهشون خیانت میکنن...

شوهر خوب تو این دوره غنیمته پس با حرفای خاله زنک یه مشت زن بی سواد وبی فکر حرکت زندگیتو نابود نکن

اینجا رو خیلی جدی گرفتی ؛بیشتر کسایی که این حرفا رو میزنن؛ لب و دهنن ؛ تو عمل صفر. و متاسفانه؛ فقط بلدن آنتریک کنن ؛

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
یعنی شما تشخیص نمیدی چی خوبه چی بد؟من هی تو گوشت بخونم برو بزن تو گوش شوهرت شکا بایدبری بزنی؟ازش معذ ...

آخه همش با خودم مرور میکردم که درست میگه من دارم از صبح تا شب کارای خونه میکنم بچه بزرگ میکنم بیدار خوابی میکشم و بخاطر زحمتام همسرم وظیفشه هرساعتی که پول یا هرچیزی که خواستم سریع واسم مهیا کنه

وااا دختر دعوات میکنماااعزیزم وقتی شوهرت اینقدر خوبه برای در آوردن یه لقمه حلال از صبح تا شب کار میک ...

تمام حرفاتون درسته اما من همش پیش خودم فکر میکردم که اره من دارم تو خونش زحمت میکشم کار میکنم بچه بزرگ میکنم اونم وظیفشه که هرساعتی هرچیزی که خواستم باااااید واسم مهیا کنه حتی اگه خیییلی گرون باشه بازم بخاطر زحمتای من وظیفشه