2777
2789
عنوان

دوستی ک بهتون تهمت دزدی میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 29 پست
ببخش استارترجان سوال دارم تو خصوصی چجوری عکس بفرستم.برا نی نی یار میفرستم واحبه

نمیدونم فک نکنم تو خصوصی بشه عکس فرستاد

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
ثآبت کردم میگه دست خودم نبود عصبی بودم

پس‌کات 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاتدوستی ک اونقدر ب شناخت دوستش نرسیده ادامش حماقته

دقیقا از این میسوزم ک هنوز من نشناخته

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
پس‌کات

کات میکنم

اول به غلط کردن میندازمش بعد تا آخر عمر سگ محل میکنم

سگ محلش میکنم خیلی بر خورد بهم

سگ محلش میکنم خیلی بر خورد بهم

درست ترین کارو می‌کنی 

ایشون دفع دیگ بدتر می‌کنه اگ ببخشی شک نکن به همه ک نباید فرصت داد 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
دقیقا از این میسوزم ک هنوز من نشناخته

هعیییییی

در شرایط مشابه قرار گرفتم

از من تهمت دزدی نبود ولی مورد مشابه بود

هنوز بعد سه سال میسوزم 

هیچ وقتم از یادم نمیره

زبانی میبخشمش بخاطر نون و نمکی ک باهم خوردیم ولی رد زخمی ک رو قلبم موند همیشه میسوزه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
درست ترین کارو می‌کنی ایشون دفع دیگ بدتر می‌کنه اگ ببخشی شک نکن به همه ک نباید فرصت داد

اره میره میشینه میگه تهمت دزدی زدم بهش دوباره باهام حرف میزنه

هعییییییدر شرایط مشابه قرار گرفتماز من تهمت دزدی نبود ولی مورد مشابه بودهنوز بعد سه سال میسوزم هیچ و ...

خیلی شرایط بدیه

خیلی شرایط بدیه

من ی بار ازغریبه تهمت شنیدم ب نیم ساعت نکشید اومد معذرت خواهی و کلی خواهش و التماس

منم بخشیدمش و فراموش کردم چون میدونستم اون منو نمیشناخت و شناختی ازمن نداشت ی لحطه قاطی کرد و بعدم پشیمون شد

ولی از دوست سابقم ب شدت سوختم 

هرکار میکنم یادم نمیره

از بس ماصمیمی بودیم هررررررروز باهم تلفنی در ارتباط بودیم

الان تقریبا۳سال گذشته از کات کردنم ولی اگ بگم تک و توک از روزها ب یادش نبودم دروع نگفتم 

یعنی بیشترروزها هنوز ب یادشم ولی ازدرد زخمی ک خوردم نه از حس دوست داشتن قبلی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
من ی بار ازغریبه تهمت شنیدم ب نیم ساعت نکشید اومد معذرت خواهی و کلی خواهش و التماسمنم بخشیدمش و فرام ...

دقیقا رابطه من و این دوستمم اینجوریه

دقیقا رابطه من و این دوستمم اینجوریه

الان میگم من ب کی دل بسته بودم یک عمر

کسی که تورو نشناخت

حتا تلاش نکرد ببینه حرفش با من چ کرد و چی شد

حتا تلاش نکرد و نخواست حرف من و بشنوه

جای زخمی ک خوردم ازش همیشه تازه میمونه

الان میگم من ب کی دل بسته بودم یک عمرکسی که تورو نشناختحتا تلاش نکرد ببینه حرفش با من چ کرد و چی شدح ...

آخی عزیزدلم فراموش کن بسپار به گذر زمان