2777
2789
عنوان

دندونپزشکی کودک

118 بازدید | 13 پست

پسرم ۶ سالشه. از اول نمیزاشت مسواک بزنم براش، شکلاتم زیاد میخورد. دندوناش خیلی داغونه

بردم دندونمزشکی گفت همکاری نمیکنه و باید بیهوش بشه. خودشم دو ساعت طول میکشه. از اونطرف هزینه اش ۴۰ تا ۵۰ میلیون میشه.

کسی بچه اش رو برای دندون بیهوش کرده؟ چیکار کنم پسرم همکاری کنه و کار به بیهوشی نکشه. دکترام که بی حوصله تا میبینن گریه میکنه میگن بیهوشی 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پسرمو واسه کشیدن دندون و فلوراید تراپی بردم اما عصب کشی رو نیدونم بیهوش میکنن دیگهکدوم بچه ۶ساله ...

عصب دندون شیری که مثل دندون دائمی نیست. خیلی کارش راحت تره. همونجا یه عالمه بچه دیگه هم بود. همسن پسرم. کلی هم داد و فریاد کرد موقع کار 

بیهوشی آخه ضرر داره اونم دو ساعت بیهوش باشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

اگه همکاری میکنه دکتر می‌تونه با بازی‌و صبوری براش توی چند جلسه انجام بده اما ممکنه اذیت بشه . از نظر بیهوشی مشکلی نبود برای پسرم فقط من خیلی استرس داشتم و نگرانی کشیدم اینم بگم دکتری که من بردم خوب نبود هم‌پول زیاد گرفت هم بعد از ۶ ماه تمام روکش های دندون بچه افتادن و باید تا ۱۰ سالگی همش مراقب باشم 

منم یکجا بردم گفت بیهوشی ولی گوش ندادم امسال بیشتر دندونای پسرت می‌افته مگه چندتاش خرابن که گفت ۵۰ ا ...

دقیقا حوصله وقت گذاشتن و صبوری ندارن. تا میبینن اولش گریه میکنه میگن بیهوشی. در حالیکه اگه یه کم صبر کنن، آروم میشه و میزاره

اگه همکاری میکنه دکتر می‌تونه با بازی‌و صبوری براش توی چند جلسه انجام بده اما ممکنه اذیت بشه . از نظ ...

چقدر بیهوشیش طول کشید و اینکه چند تا دندون بود؟

پسر من ۴ تا عصب کشی داره.

بعد پسر من بزرگتره. حالا بچه ۳ ساله همکاری نمیکنه. ولی پسر منو اگه باهاش مدارا کنن، همکاری میکنه 

دقیقا دختر منم این شرایط را دارهنمیدونم چی کنم

دختر شما چند سالشه و چند تا دندون خراب داره؟ من میگم اگه بزارن خودم بشینم و پسرم رو توی بغلم بگیرم احتمالا بزاره. الان چند روزه دارم باهاش دندونپزشکی بازی میکنم. 

از اونطرف ۱۲ تیر وقت بیهوشی و بیمارستان بهش دادن ولی میخوام کنسل کنم. نمیتونم بزارم بیهوشش کنن 

چقدر بیهوشیش طول کشید و اینکه چند تا دندون بود؟پسر من ۴ تا عصب کشی داره.بعد پسر من بزرگتره. حالا بچه ...

۲ ساعت و نیم اینا. حدود ۸ تا دندون بود الان‌پسرم ۶ سالشه اگه خدای نکرده دندون در پد داشته باشه با بازی و جایزه میبرم دندون پزشکی شما هم اگه میتونید  بدون بیهوشی دندون هاشو درست کنید 

۲ ساعت و نیم اینا. حدود ۸ تا دندون بود الان‌پسرم ۶ سالشه اگه خدای نکرده دندون در پد داشته باشه با با ...

مرسی عزیزم. پس پسرامون تقریبا همسن هستن. منم باید با یه روشی ببرمش. فکر میکنم اگه همزمان با دوستاش براش وقت بگیرم بیشتر همکاری میکنه و شاید نترسه دیگه

سلام عزیزم پسر من ۳ سالگی دندونپزشکی با بیهوشی براش انجام دادن

سلام گلم پسر منم سه سالشه باید با بیهوشی دندوناش ترنیم و عصب کشی بشه 

شما راضی بودید؟ خیلی اذیت شد؟

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚