2777
2789
عنوان

نامزدم😔

476 بازدید | 14 پست

ما چند ماه دوست بودیم و با عشق ازدواج کردیم الآنم یک ماهه عقد کردیم 

حس میکنم چند وقته خیلی بحث پیش میاد و اعصابش ب هم ریخته اصلا خیلی بد شده بخدا حسرت دوران دوستیمونو میخورم😔انقد ک خوب بودیم 

شوهرم کلا آدم غدی هست و پیش دیگران اصلا بهم محبت نمیکنه نمیدونم چی فکر می‌کنه ولی در کل اخلاقش اینجوریه منم دوس ندارم و همیشه بهش میگم تو جمع بهم احترام بذار و محبت کن..

اون روز با مامانم رفتیم خونشون عروس خاله و عمش هم اونجا بودن شوهرم ب جا اینکه بیاد کنار من بشینه رفت نشست کنار عروس خالش(با فاصله) بعد ک این کارو کرد من خیلی بد نگاهش کردم خود عروس خالش گفت برو بشین پیش نگار گفت نه خوبه اونجا جا نیس بعد من کشیدم کنار گفتم بیا بازم نیومد 

ب نظرتون خیلی کارش بد بود؟من خیلی زیاد ناراحت شدم الآنم قهریم من گفتم دیگه نمیام خونتون اونم بهم گفت هرکاری عشقته بکن و خدافظ و دیگه جواب نداد اصلا سراغمو نگرفته از دیروز 

:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساسم ولی خب کارش خوب نبود حالا فامیلاش میگن زنشو آدم حساب نکرد

نه ببین مردا اینجورین خیلی بهشون بها بدی و پاپیچ بشی دوری میکنن در عوض تو حال خودت باش نه که بهش بی محلی کنیا اصلا فقط بهش توجه نکن با خودت کیف کن بعد میبینی دورت می چرخه 

ینی چون ازم ناراحته رفت نشست پیش کس دیگه؟

نه شاید میخاسته جلب توجه کنه اگه دوباره باهم حرف زدین حتما دلیل کارشو بپرس 

واقعا تربیت کردن فرزند تا چه سنیه؟ مادرِ من ول کن نیست!🤦‍♀️ تو رو کی داره اسراف میکنه، وقتی من اینجوری بهت محتاجم؟💔