2777
2789
عنوان

چرا من اینقدر خنگ و ساده ام؟

475 بازدید | 10 پست

از بس سیاست ندارم و حرف زدن بلد نیستم و قابل پیش بینی ام هیچ جذابیتی برای اطرافیانم ندارم 

دوست دارم مرموز باشم 

غیر قابل پیش بینی باشم 

سیاست داشته باشم 

اما واقعیتش هیچ کدوم از اینارو ندارم 

اصلا بلد نیستم به خودم برسم 

بلد نیستم بچه هام و کنترل کنم 

مهارشون کنم به خاطر همین نمیتونم جایی برم 

یا کسی خونه ام بیاد هم همین 

بچه هام مدام آبرو ریزی میکنن با بچه مهمون درگیر میشن خراب کاری میکنن بی ادبی میکنن کلا هرچی عقده دارن جلو مهمونی خالی میکنن 

اصلا زن جذابی نیستم 

خیلی منفعلم 

نه عرضه خونه داری دارم نه عرضه شوهر داری نه عرضه کار نه عرضه بچه داری 

با اینکه خیلی تلاش میکنم گاهی اما زود خسته میشم 

یعنی اوایل ازدواج عالی بودم تا چند سال 

اما با اومدن بچه ها حسادت اطرافیان 

رفتارهای همسرم 

تنهایی 

به شدت افسرده و منفعل شدم 

عین پیرزنام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حسیه که اطرافیانت بهت دادن ، اگه به درد نمیخورن و باعث شدن به خودت شک کنی ، هیچ دلیلی نداره باهاشون زیاد در ارتباط باشی 

همینکه بازم دورشون میپلکی و بی هدفی و نظرشون برات مهمه 

پس درست فکر کردی مشکل از خودته 

درخواست دوستی بده 

اونجا آیدیتو بده 

من کسی رو میشناسم که کانال داره

به صورت مجازی کلاسای مختلفی میذاره وویس شاگرداشم میذاره و مثل اینکه خیلی راضین و مشکلاتشون حل شده ایدیشونو بهت میدم باهاش صحبت کن البته ممکنه خیلی دیر جواب بده چون مشتریاش زیادن

وقتی خودت داری خودتو تخریب میکنی ما چی بگیم دیگه :/ 

واقعا تربیت کردن فرزند تا چه سنیه؟ مادرِ من ول کن نیست!🤦‍♀️ تو رو کی داره اسراف میکنه، وقتی من اینجوری بهت محتاجم؟💔
این حسیه که اطرافیانت بهت دادن ، اگه به درد نمیخورن و باعث شدن به خودت شک کنی ، هیچ دلیلی نداره باها ...

چون با هیچ کس در ارتباط نیستم و با همه قطع ارتباطم به خودم شک کردم که حتما همینجوری که فکر میکنم 

مادرم هم مدام مقایسه ام می‌کنه 

مدام میگه تو به درد نمیخوری 

تو سیاست نداری تو هیچی نمی‌فهمی تو زیاد حرف میزنی تو عرضه بچه داری نداری 

تو عرضه هیچ کاری نداری 

و من اینارو تو گوش بچه هام میخونم خسته شدم 

خب واقعا همین مدام مقایسه میشم

چون ازشون سرتری مقایسه میشی باور کن با کسی رفت و آمد کن ک قبولت داشته باشه اوناییک تخریب میکنن فقط دشمن و حسودن

واقعا تربیت کردن فرزند تا چه سنیه؟ مادرِ من ول کن نیست!🤦‍♀️ تو رو کی داره اسراف میکنه، وقتی من اینجوری بهت محتاجم؟💔
چون با هیچ کس در ارتباط نیستم و با همه قطع ارتباطم به خودم شک کردم که حتما همینجوری که فکر میکنم ماد ...

اصلا اجازه نده کسی باهات اینجوری حرف بزنه ، یعنی چی ؟ 

مردم مگه خودشون چی هستن که باهاشون مقایسه هم بشی همه عیب و ایراد دارن 

ارتباط نگیر ولی وقتت رو پر کن با کارهای سالم ، جوری که اصلا وقت نکنی 

خودتو ببر بالا ، از لباس پوشیدن و میکاپ تا آشپزی و حرف زدن و رقصیدن و هر کاری که علاقه داری رو شروع کن 

کتاب بخون ورزش کن به خودت برس 

برای خودت ارزش قائل شو و اینجوری کسی جرات نمیکنه مقایسه ات کنه و یا حرفی بهت بزنه 

مردم خودشون هم نمیدونن دارن چیکار میکنن 

رشد کن همین. 

اصلا اجازه نده کسی باهات اینجوری حرف بزنه ، یعنی چی ؟ مردم مگه خودشون چی هستن که باهاشون مقایسه هم ب ...

مرسی عزیزم 

دوست دارم ولی نمی‌دونم از کجا شروع کنم 

اصلا همین حرف زدن حس میکنم حرف زدن یادم رفته نه که حرف نزنم بلکه حرفایی که قبلاً یاد داشتم حرفایی که جذابیت داشت و یادم رفته