2777
2789
عنوان

طلسم همزاد

871 بازدید | 41 پست

برای من با همزادم‌ طلسم‌زدن خیلی اذیتم میکنه حتی نمیزارن بخوابم تمام زندگیم قفل شده هیچ اعمال قرانی نتونسته باطلش کنه کسی رو میشناسین ییهودی کلیمی باشه بتونه‌کمکم کنه

نماز حضرت فاطمه زهرا  انجام دادی‌؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

یهودی‌ها طلسم میکنن؟🙄

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرم امام رضا میگن هرچی طلسم باشه باطل میکنه وقتی ب گنبدش نگا میکنی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
متوجه نشدم

میگم کلیمی ها رو کسی نمیشناسه . اگه کسیم بهت گفت این کلیمی باور نکن 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

سلام  ، اصلا و به هیچ وجه دنبال رمال و دعانویس یهود ، کلیمی نرین بدتر میشین قسم میخورم بدتر میشین حتی قویترین رمالهای هندوستان دارن از قرآن استفاده میکنند رمال ها یا دعانویس های یهود یا کلیمی، یا صبی ها روحتون و یا همزادتون رو تسخیر میکنن واز انرژیتون استفاده میکنند برای جوان ماندن و عمر طولانی

هر نوع طلسمی باشه استاد بزرگ هندی هست خواستی می‌تونه از همینجاباطلشون می‌کنه و اگه خواستی میاد همون جا با هم برین نشونت میده درشون بیار ولی هزینه اش زیاد میشه خودت میگی طلسم صبی ، طلسم صبی کار همه کس نیست که بتونه باطلش کنه یا درشون بیاره چون این نوع طلسمات کلا موکلات خطر ناکی دارن که هر که در بیاره یا به خودش ویا به خانواده اش ویا به طلسم شده  ویابه خانواده طلسم شده ضربه میزنن، 09307958266 

هر نوع طلسمی باشه استاد بزرگ هندی هست خواستی می‌تونه از همینجاباطلشون می‌کنه و اگه خواستی میاد همون ...

همزاد منم تسخیر شده درواقع به عنوان موکل ازش استفاده شده خیلی ازارم میده

سلام این استاد هندی کجاست؟

سمت جنوب کرمان ،شهرستان کهنوج خیلی کم کار انجام میده اگر هم انجام بده هزینه زیاد میگیره و بیشتر وقت ها پنهان میشه چون اطلاعات ازش استفاده می‌کنه برای دستگیری قاچاقچیان و قاچاقچیان هم تهدیدش کردن به همین خاطر پنهان میشه که اطلاعات نیاد سراغش