2821
2789
عنوان

کتاب کمک درسی

821 بازدید | 32 پست

به نظرتون برای دهم دروس تخصصی چه کتاب هایی خوبه؟

که درسنامه مفیدی هم داشته باشه

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟کاربری دست چند نفره 👍

میخوای تازه بری دهم؟ 

شیمی مبتکران 

ریاضی نشر الگو اگه ریاضیت خیای خوبه ایکیو یا نردبام 

زیست نشر الگو و ایکیو اابته درسنامه میخوای خیلی سبز ولی خب درسنامه اش طولانیه واقعا 

فیزیک هم نشر الگو درسنامه فیزیک نمیشناسم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی سبز

من برای همه شون خیلی سبز دارم و واقعا خوب هستش

اما وقتی رسیدی دوازدهم و وقت کردی منبع دوم بزنی آی کیو جامع رو بزن 

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
تستی یا تشریحی ؟

هر دو

می‌خوام تابستون پیش خوانی کنم

به نظرتون تشریحی برم جلو بهتره یا تستی این تابستون رو؟

میخوای تازه بری دهم؟ شیمی مبتکران ریاضی نشر الگو اگه ریاضیت خیای خوبه ایکیو یا نردبام زیست نشر الگو ...

بله

نردبام سطح بالا نیست؟چون من برای پیشخوانی میکنم

از کتاب های سخت دیگه شروع کنم تا خیلی سخت مثل نردبام

بعد به نظرتون عزیزم خیلی سبز ریاضی و سیرتاپیاز چی اونا خوبه؟

بلهنردبام سطح بالا نیست؟چون من برای پیشخوانی میکنماز کتاب های سخت دیگه شروع کنم تا خیلی سخت مثل نردب ...

بله نردبام سخته

خیلی سبز ریاضی داشتم دهم خوشم نیومد تست هاش راحت بود نشر الگو بهتره 

سیر تا پیاز رو نمیدونم

خیلی سبزمن برای همه شون خیلی سبز دارم و واقعا خوب هستشاما وقتی رسیدی دوازدهم و وقت کردی منبع دوم بزن ...

مرسی عزیزم

بعد سطح خیلی سبز چطوریه؟

بله نردبام سختهخیلی سبز ریاضی داشتم دهم خوشم نیومد تست هاش راحت بود نشر الگو بهتره سیر تا پیاز رو نم ...

درسنامه داره نشر الگو؟

و خب سطحش بالاست عزیزم ؟

مرسی عزیزمبعد سطح خیلی سبز چطوریه؟

از لحاظ سطح به نظرم بیشتر برای اونایی هست که تازه می خوان شروع کنن یعنی من خیلی سبز رو بیشتر از لحاظ درسنامه می پسندم و تست هاش رو برای تثبیت درسنامه اگه می خوای تست سطح بالا کار کنی آی کیو جامع رو بزن سطح تست هاش بالا هست

درسنامه خیلی سبز خیلی خوب و روون توضیح میده و طولانی هم نیست که ادم حوصله ش نکشه و خلاصه هم نیست اما تست بنظرم آی کیو 

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
هر دومی‌خوام تابستون پیش خوانی کنمبه نظرتون تشریحی برم جلو بهتره یا تستی این تابستون رو؟

تابستون نهم به دهم تشریحی بخون ، تو طول سال هم تستی و هم تشریحی پیش ببر 

ببین من خیییییلی تحقیق کردم و در نهایت فقط از این کتاب ها راضی بودم 

زیست خیلی سبز خیییلی خوبه 

فیزیک خیلی سبز + طوسی قلمچی هم خیلی خوبه ،درسنامه خلاصه و مفید داره .سوالات استان های مختلف داره ، من سوالات این کتاب رو خونده بودم به خاطر همین فیزیک نهایی به نظرم آسون بود ) 

شیمی مبتکران بهمن بازرگانی عاااااااااالیه 

ریاضی میکرو قرن جدید گاج 

راستی من چون قراره تغییر رشته بدم کتاب زیست خیلی سبزم رو گذاشتم برای فروش کتاب نو نو ، حتی یک صفحه هم نوشته نشده چاپ ۴۰۲ ، اگر خواستی می تونیم به تو بفروشم 

موفق باشی دوست عزیز😘😘❤

از لحاظ سطح به نظرم بیشتر برای اونایی هست که تازه می خوان شروع کنن یعنی من خیلی سبز رو بیشتر از لحاظ ...

ورثدی دهم نمیتونه جامع بزنه تست های ترکیبی داره اذیت میشه فایده ای هم نداره دهم‌ رو هنوز کامل نخونده حتی چه برسه یازدهم و دوازدهم