2777
2789

من رشتم فیزیک مهندسی یکی از دانشگاه های برتر وسراسری کشور

در کنارش کار رنگ و لایت هم انجام میدم (البته کار آموز هستم)

موندم درس ام رو ادامه بدم و جایگاه علمی داشته باشم و به تدریس مشغول بشم یا تا لیسانس برم رنگ و لایت انجام بدم یکم اشباع شده

البته مجردم و یکم خانواده ها مخالف آرایشگری هستن ورنگ لایت زمان زیادی نیاز داره

از طرفی هم دبیری شرایطش جوری هست بیمه داره ویه حقوق ثابت وکنارش یکسری حقوق اضافی کنار تدریس خصوصی و اینا 

سنم هم ۲۱هست 

مادرانه یا خواهرانه لطفا با دلیل راهنماییم کنیید 

موندم کدوم انتخاب کنم

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

درستو فعلا بخون برا ارایشگری دیر نمیشه.همسن پسرمی این راهنمایی من بود

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان داری رنگ کار می‌کنی و در آمد داری؟

کار اموزم

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.