2777
2789
عنوان

کمک کنید

41 بازدید | 4 پست

وای وای امشب قراره شوهرم و پدر و مادرش بیان خونمون در مورد مجلس عروسی و این چیزا حرف بزنن 

شوهرم از دست خانواده من خیلی ناراحته چونکه بابام یه پولی از دایی شوهرم گرفته هنوزم پس نداده دایی شوهرم رفته به شوهرم گفته شوهرمم زنگ زده به بابام ولی بابام نه جواب تلفن را داده نه جواب پیام من خودمم خیلی ناراحتم همش پشت شوهرم حرف بد میزنن فحش میدن به نظرتون طرفداری کیو من باید بکنم واقعا؟؟

چند شب پیش هم مامانم به شوهرم گفت دختر منو نبر ساعت ۱ شب بیار اونم گوش داد ما الان ساعت ۱۱ شب تو خونه ایم حالا من به مامانم میگم این موضوع به مادرشوهرم نگو حرف حرف خودشه میگه میخوام بگم چون دوست دارم من چیکار کنم از دست اینا اخه تو رو خدا یه دعایی یه کاری بگید من انجام بدم دعوا نشه به من ربطش ندن 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرض گرفتن پدر شما درست نیستتو نامزدی همینجوریش داستانو حرف زیادهچه برسه با قرض و پس ندادن

منم میدونم درست نیست به خاطر همین هم شوهرم ناراحت شده ولی منطق بابام اینا قبول نمیکنه

منم میدونم درست نیست به خاطر همین هم شوهرم ناراحت شده ولی منطق بابام اینا قبول نمیکنه

واقعا شرایط سختیه

بعد از ازدواج سعی کن یه حریمی با خانوادتو شوهرت قائل بشی

اگر هیچی نگی ببخشید میشی چوب دو سر طلا

همه کاراشونو میکنن،پشت سر جواب دادنو حرف مفت شنیدناش از دوطرف برا شماست