همون دوس پسرم که منو ترک کرد و گفت اونو همدمم ندونمو دیگه کاری باهام نداره،یکسره تو تل آنلاینه حتما با یه دختر دیگست😭😭بعد کلا واسه من ۱۲ شب آن میشد اونم یه ربع حرفو به بهانه خستگی و دندون درد میرفت😔بعد الان سرکار یکسره تو تلگرام آنلاینه اصلا وقتی با من بود تلگرام آنلاین نمیشد اما الان یکسره آنلاینه معلومه داره چت میکنه دارم دیوونه میشم😭😭😭من براش خیلی خوب بودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هنوز یکسره آنلاینه دارم دق میکنم ۷ سال فقط بفکر اون لاشی بودم
اگه میخای جذبت بشه فقط بی محلیش کن درست عین خودش توهم یکسره انلاین باش اما با اون نه اصلا پیام یا زنگش نزن پیامت داد سریع جوابش نده بزار چندساعت بگذره تا بفهمه همچین منتظرش نیستی خودش خوب میشه اگه اینکارو کنی اونم حرص میخوره که تو با کی انلاینی
اگه میخای جذبت بشه فقط بی محلیش کن درست عین خودش توهم یکسره انلاین باش اما با اون نه اصلا پیام یا زن ...
آخه جدی جدی خدافظی کرد و دقیقا گفت منو همدم خودت دیگه ندون و از نظر من با هم کارو ارتباطی نداریم خوشبخت بشی خدافظ .. دیگه پیام نمیده مطمئنم.. چون چندروز پیش میگفت قدت از من بلندتره بدرد هم نمیخوریم..کلا همش سه ماهه بهونه میاره انگار ۳ ماهه تو کوکِ اون دخترست منم تو آب نمک گذاشته بود 😔