2777
2789
عنوان

خیانت😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 22 پست
چرا بخاطر یه ادم بی مسئولیت که سرو تهش معلوم نیست خودتو عذاب میدی حیف خودت نیست گلم غرورتو زیر پا می ...

خیلی سخته که فکر کنی عشق زندگیت الان با یه دختر کثافت داره حرف میزنه بعدشم اصلا واسه من دوساعت آ نمیشد واسه این یکسره آنلایته

سه روز پیش ساعت ۱۱ونیم اونم ده دقیقه حرف زد بعد الکی گفت برم سوپ بخورم میام دیدم تل آن شد اما دیگه با من حرف نزد 

خیلی سخته که فکر کنی عشق زندگیت الان با یه دختر کثافت داره حرف میزنه بعدشم اصلا واسه من دوساعت آ نمی ...

خب گلم نکن باخودت دلت برا خودت نمیسوزه مردی که از الان تورو دورت میده دگه وای بحال بعدها ولشکن بزار بره هرجای که میلشه لایق تونیست بهتره فراموشش کنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هنوز یکسره آنلاینه دارم دق میکنم ۷ سال فقط بفکر اون لاشی بودم

اگه میخای جذبت بشه فقط بی محلیش کن درست عین خودش توهم یکسره انلاین باش اما با اون نه اصلا پیام یا زنگش نزن پیامت داد سریع جوابش نده بزار چندساعت بگذره تا بفهمه همچین منتظرش نیستی خودش خوب میشه اگه اینکارو کنی اونم حرص میخوره که تو با کی انلاینی 

اگه میخای جذبت بشه فقط بی محلیش کن درست عین خودش توهم یکسره انلاین باش اما با اون نه اصلا پیام یا زن ...

آخه جدی جدی خدافظی کرد و دقیقا گفت منو همدم خودت دیگه ندون و از نظر من با هم کارو ارتباطی نداریم خوشبخت بشی خدافظ .. دیگه پیام نمیده مطمئنم.. چون چندروز پیش میگفت قدت از من بلندتره بدرد هم نمیخوریم..کلا همش سه ماهه بهونه میاره انگار ۳ ماهه تو کوکِ اون دخترست منم تو آب نمک گذاشته بود 😔