2777
2789

قبلا اینجور نبودم همیشه لاک تو دستم بود از شدت استرس اخم میکنم  با استرس صفحالت مجازی رو میگردم و ناخن و لاکمو میجوم خیلی ب دستم میومد آخه👘💔

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس چی

اینکه تا ته خواستگاریم ب چی میرسه 

میشه یا ن

و خب جالبه امروز نیس جلسه ی دومش ولی بازم چند روزه استرس دارم نمیدونم چرا !

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
منم مثل تو بودم.ادامس بخور.لاک تلخ بزن داروخونه داره.تخمه بشکن.اینجوری خودتو سرگرم کن که ناخن نجوی

ناخنامو خیلی باسرعت میجوم خیلیاااااا 

تخمه و  آدامس رو  تجربه کردم اخرش اینجور شد ک تموممم تخمه هارو در عرض بیست دقیقه تموم کردم، و اونقدری آدامس جوییدم ک فکم دردددد میگرف

ناخنامو خیلی باسرعت میجوم خیلیاااااا تخمه و آدامس رو تجربه کردم اخرش اینجور شد ک تموممم تخمه هارو ...

لاک تلخ بزن هر روز دوبار تمدید کن.منم انقد جویده بودم مسلط شدم سریع میکندم

یه راهکار هست جواب میده.به بسته چوب بستنی کوچیک بگیر بجو تیکش کن اصن بخورش😂

دندونووو اذیتتت میکنه😂💔