2821
2789
عنوان

طرح ولایت

2147 بازدید | 21 پست

طرح ولایت دانشجویی ثبتنام کردم قبول نشدم😭

منیکه مصاحبه فرهنگیانو قبول شدممممم برام سخته اینو قبول نشدم

خدایا چرااااا واقعا چراااا

چیکار میکنید شما قبول میشید😭

البته ثبتنامشو سرسری گرفتم و مدارک و دستاوردهارو بارگزاری نکردم اسم کتابایی هم که خوندمو ننوشتم

چی هست ؟ اگر حوصله داشتی بگو اگر نه اشکالی نداره درک میکنم

یه طرحیه میبرن مشهد ۴۲ روز تدریس فلسفه و اسلام و.... میکنن رایگان بعدش امتحان میگیرن قبول شدی مدرک میدن

تابستون میبرن)۱۷تیر(

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه طرحیه میبرن مشهد ۴۲ روز تدریس فلسفه و اسلام و.... میکنن رایگان بعدش امتحان میگیرن قبول شدی مدرک م ...

خب مدرک میدن که چی بشه ؟ استخدامم میکنن ؟ خودتو ناراحت نکن عزیزم فدای سرت قسمت نبود 

خب مدرک میدن که چی بشه ؟ استخدامم میکنن ؟ خودتو ناراحت نکن عزیزم فدای سرت قسمت نبود

استخدام هستم دیگه

من بخاطر مشهد میخواستم برم ۱۰ساله نرفتم مشهدددددددددد چرا نمیطلبه😭

استخدام هستم دیگهمن بخاطر مشهد میخواستم برم ۱۰ساله نرفتم مشهدددددددددد چرا نمیطلبه😭

وا خب اگر استخدامی دست تو جیبت کن خودت برو دیگه گریه و ناله نداره فکر کردم دانشجو هستی 

یه طرحیه میبرن مشهد ۴۲ روز تدریس فلسفه و اسلام و.... میکنن رایگان بعدش امتحان میگیرن قبول شدی مدرک م ...

کجا میمونن؟

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز