2821
2789

انگاری اره ولی خیلی هزینه میخاد اولش

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نباید وسعت سانت زیاد باشه در حد اتاق دو در سه کافیه.قارچ زود خراب میشه برا همون زیاد باشه باید بازاریابیت هم خوب باشه.

ولی کم باشه با فامیل و در و همسایه کارت راه می‌افته

بین سه تا پنج تومن درآمد داره

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
شما تو اطرافیان تون کسی رو دیدین ک پرورش قارچ داشته باشه؟

ن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

درآمدش اینجوری ک خیلی کم هست ،توقعم بالا بود،🥲🥲🥲

درامد بالا تو فرش هست.اگه میتونی بسم الله.فرش ماهی نود ملیون هست شما بد ببافی ۷۰ می‌ره.

هر فرش دو در سه حدود ۶۰۰ الی ۷۰۰ رج هست.ما سالی یکی تموم میکنیم .چون تفریحی میبافیم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
من دوره شو دیدم ولی هزینه زیادی میخواد دیگه بیخیال ش شدم

اگه هزینه کنم واقعا درآمدش خوبه؟

مثلا سالن صدمتری چقدر هزینه کنم و درآمدش چطوره؟

ببخشید وقت تون رو میگیرم عزیزم

اگه هزینه کنم واقعا درآمدش خوبه؟مثلا سالن صدمتری چقدر هزینه کنم و درآمدش چطوره؟ببخشید وقت تون رو میگ ...

یه نفر اونجا که من دوره می دیدم گفت که من سرد خونه نداشتم وانت داشتم قارچ ها رو خودم میرفتم هم بازاریابی و فروش و همه چی رو انجام می دادم شش میلیون سه سال پیش سود کرده بود ...البته می دونی که قارچ دو تا سه بار می تونی برداشت کنی ...

یه نفر اونجا که من دوره می دیدم گفت که من سرد خونه نداشتم وانت داشتم قارچ ها رو خودم میرفتم هم بازار ...

فکر کنم سودش خیلی بالا نبوده با این حجم تبلیغاتی ک میکنن ک سود اوره؟

2823
2791
2779
2792