بچها من ۲۳ سالمه ظاهرمم خیلی امروزیه خوبه همه چیم ولی اصلا اهل دوستی با پسر نیستم بخاطر هول بازی اضافه کاریاشون😒 دوسدارم ازدواج کنم باکسی ک به دلم بشینه ولی چون زیاد بیرون نمیرم سر کارم نمیرم میگم شاید دیر ازدواج کنم آخه کسی منو نمیبینه😂😅🤒کسی بوده مثل من جایی نره ولی ب دلخواهش رسیده باشه
به کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار ماندن دوباره هراس داشت⛓
عاشقانه ای برای دخترم!😊❤ . در سنت من آزادی معنای دیگری دارد.پس تو آزادی!آزاد در اندیشه...آزاد در بیان احساسات...و آزاد از تمام زنجیرهای پوسیده ای که سالهاست گلوی دختران را خفه کرده است! تو آزادی برای نشاندن پررنگترین لبخندهای دنیا برروی لبانت! تو آزادی برای شکستن تمام سدهایی که راه موفقیت تورا میبندن! اما....اما فراموش نکن!همین لبخندهای دلبرانه ات که هوش از سر مادرانه ام می برد،حرمت دارد...!آن را روانه هر که از راه رسید نکن !دنیا را زیبا ببین اما حواست باشدگاهی گرگها هم لباس میش به تن دارند! خوب حواست باشد که احساساتت به تاراج نرود!دخترم،زیبایی تو حرمت دارد. تپش های قلبت را کنترل کن که با هر تعریف از زیبایی تو تندتر نتپد و خون را در گونه های تو نپاشد!دخترم باز هم تو آزادی! اما در سنت من آزادی برای تو نجابت،موفقیت،و اعتماد به نفس واقعی می سازد،مراقب باش که به غرور و عزت نفس تو خدشه ای وارد نشود! آزاد باش اما لطفا به سنت من! آزادی را در بی بند و باری و عقاید روشنفکرانه این روزها اشتباه نگیر،تو آزادی و اینها فقط حرفهای عاشقانه ی یک مادر نگران است. همین❤
ببین به نظرم برو تو اجتماع سرکار ادامه تحصیل این حرفا به خدام توکل کن شاید اثر کرد😄
ببین من همش تو خونهام یعنی مثل من کم پیدا میشه انقدر عاشق خونه باشه، ولی خواستگار داشتم با این حال ولی خودم رد کردم اصلا نرفتم ببینمشون اهل پسر بازیم کلا نبودم پس دوست پسری نداشتم هر کیم حس کنم خوشش از من بیاد نیتی داره فرار میکنم🤣
من ۲۴ سالمه نه شغل دارم نه جایی میرفتم یبار رفتم مسجد بعد دیدم چند تا پیرزن زیر نظرم دارن و تا نماز ...
کلا اینجور موقع ها باید فرار کنی 🤣من یه بار رفتم دستشویی مسجد سر راهم بود بعد من آدمیم که با کسی نمیجوشم اصلا این هی سوال میپرسیدم من هی تک کلمه ای جواب میدادم اسمم پرسید با فامیلی فقط اسممو گفنم دیگه ام اون اطراف نرفتم🤣