fhgffjuggb مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 93 عنوان تعلیقی 74 بازدید | 12 پست بچه ها اکانتم تعلیق شده چیکار کنم “در پیچ وتاب واژگان، جویای معنای پنهان”🦢 بهتریـن حـس....؟! وقـتی کـه تنهایـی و تو آهنگـات غرق شـدی:)))) صـدام کـن «قــاصــدک»🌬️ 1403/04/02 | 16:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fhgffjuggb مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 93 لطفا اگه چیزی میدونید بگین نظر الکی ندین “در پیچ وتاب واژگان، جویای معنای پنهان”🦢 بهتریـن حـس....؟! وقـتی کـه تنهایـی و تو آهنگـات غرق شـدی:)))) صـدام کـن «قــاصــدک»🌬️
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29525 صبر و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
fhgffjuggb مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 93 صبر تا چقد؟ “در پیچ وتاب واژگان، جویای معنای پنهان”🦢 بهتریـن حـس....؟! وقـتی کـه تنهایـی و تو آهنگـات غرق شـدی:)))) صـدام کـن «قــاصــدک»🌬️
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29525 تا چقد؟ بری توش می فهمی بخدا و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
fhgffjuggb مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 93 بری توش می فهمی بخدا چیکار کنم؟😐 “در پیچ وتاب واژگان، جویای معنای پنهان”🦢 بهتریـن حـس....؟! وقـتی کـه تنهایـی و تو آهنگـات غرق شـدی:)))) صـدام کـن «قــاصــدک»🌬️
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29525 چیکار کنم؟😐 برو تو حساب کاربریتنوشته اخطار چ رنگی گرفتی و چن روز تعلیقی و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
fhgffjuggb مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 93 برو تو حساب کاربریتنوشته اخطار چ رنگی گرفتی و چن روز تعلیقی “در پیچ وتاب واژگان، جویای معنای پنهان”🦢 بهتریـن حـس....؟! وقـتی کـه تنهایـی و تو آهنگـات غرق شـدی:)))) صـدام کـن «قــاصــدک»🌬️
fhgffjuggb مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 93 تنها چیزی که ازون اکانتم برام باقی مونده اینه “در پیچ وتاب واژگان، جویای معنای پنهان”🦢 بهتریـن حـس....؟! وقـتی کـه تنهایـی و تو آهنگـات غرق شـدی:)))) صـدام کـن «قــاصــدک»🌬️
kimkatrina عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 29525 فک کردم اینجا رو میگی🤣اکانتتو دلیت کن ببین اوک میشه و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها؛ ره پنهان نماید، که کس آن راه نداند..! | تعلیق
fhgffjuggb مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 93 فک کردم اینجا رو میگی🤣اکانتتو دلیت کن ببین اوک میشه فایده ندارد🥲 “در پیچ وتاب واژگان، جویای معنای پنهان”🦢 بهتریـن حـس....؟! وقـتی کـه تنهایـی و تو آهنگـات غرق شـدی:)))) صـدام کـن «قــاصــدک»🌬️
fhgffjuggb مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 93 بچه ها منظورم اینه که توی روبیکا تعلیق شدم “در پیچ وتاب واژگان، جویای معنای پنهان”🦢 بهتریـن حـس....؟! وقـتی کـه تنهایـی و تو آهنگـات غرق شـدی:)))) صـدام کـن «قــاصــدک»🌬️