2777
2789
عنوان

انسانیاااا بیایدددد

52 بازدید | 2 پست

رشتم انسانیه بعد سه سال میخام کنکور شرکت کنم معدلم واسه فرهنگیان باید چند باشه! 

چه کتابایو باید بخونم الان!!!! 

میدونم ته دلت یه غمی لونه کرده استرسشو داری این روزا هیشکی تورو نمیفهمه... انگار وسط یه اقیانوس تک و تنها گیر کردی.خواستم بگم خدا حواسش بهت هست میدونه حالتو فقط ازت میخاد قوی باشی همه چیو به خدا بسپاری بهش توکل کنی تمام سختیا و مشکلاتو بزار برای خدا کاریت نباشه اون بالای کاری نمیکنه ک تو اذیت شی..  شاید تو ندونی ناراحت شی ولی بعدا متوجه میشی یه خیری توش بوده پس غصته نخور اینجوری فقط خودتو عذاب میدی همون دختر سرحال و قوی همیشگیو راش بنداز نزار دشمنا بفهمن کم اوردی!!! خوشحالشون نکن.بهم قول بده یه قول واقعی ک از همین الان قوی ادامه میدی و توکل میکنی فقط به خدا نه هیچکسسسس دیگه.. خوشحال میشم توی کامنتا قول بدی😍مرررررسی ک خوندی امیدوارم حتی شده یه درصد متحول شده باشی و باعث بشم حالت بهتر شه و بتونی به خدا بسپاری همه چیو😘

همه ی کتابا به جز زبان دینی فارسی توی کنکور میان 

۱۴۰۴ کنکور بدی باید خرداد یازدهم و دوازدهم رو امتحان نهایی بدی همه ی کتابارو به علاوه عمومی ها و محیط زیست و سلامت بهداشت

منابع فرهنگیان هم جدا هست دینی دهم و یازدهم چند درسشون و کتاب مهارت معلمی آقای قرائتی و هوشت هم میسنجن تو آزمون با سوال هوش

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️

همه‌ی کتابای انسانیو باید بخونی

امتحان نهایی پایه یازدهم و دوازدهم رو هم باید بدی و ترمیم کنی

بعلاوه اینکه اگر سال دیگه کنکور بر همین منوال باشه باید کتاب مهارت معلمی قرائتی(۳فصل اول) رو بخونی بعلاوه استعداد تحلیلی

معدلتم ک هرچی بالاتر باشه بهتره ولی ۱۸ به بالا اوکیه کلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان