2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشاغل خدماتی بهشون میدم حتی اوضاعشون از افغانی‌های ایران هم بدتر 

صدای دهل شنیدن از دور خوش است 

هیچ کدومشون نمیتونن زندگی عادی داشته باشن 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
پس چرا موندگار شدن؟

چون روی برگشتن ندارن 

آخه کدوم کشور حاضر مشاغل دسته اول بده به مهاجر ؟پس شهروند بومی خودش چی؟

کشورهای غربی حتی مالکیت زمین به شهروندهای بومی خودشون نمیدن اونوقت بیان کار و درآمد بالا بدن به مهاجرا؟

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
چون روی برگشتن ندارن آخه کدوم کشور حاضر مشاغل دسته اول بده به مهاجر ؟پس شهروند بومی خودش چی؟کشورهای ...

منم نظرم همینه والا من تو شهر خودم موندم حالا رفتن به جای غریب که نه زبانشو درست حسابی بلدن نه کاری..

منم نظرم همینه والا من تو شهر خودم موندم حالا رفتن به جای غریب که نه زبانشو درست حسابی بلدن نه کاری. ...

اگه آدم ارزه داشته باشه تو شهر و کشور خودش می‌تونه کار کنه،بخصوص ایران که قوانین سخت مالیاتی برا مشاغل آزاد نداره 

فقط باید قدرت ریسک داشته باشی تو کشورهای غربی هم برا اینکه یه مهاجر بتونه کار انجام بده ازش وثیقه مالی  سنگین میگیرن . 

😂 همه هم ا ین جوری نیستن برادر شوهر من استاد دانشگاهه

توضیحات کامل بفرمایید 

چندسال رفتن با چه مدرکی و چقدر هزینه کردن؟

پیشنهاد میکنم پادکست جافکری مصاحبه با دکتر علی صاحبی قسمت مهاجرت گوش کنید 

توضیحات کامل بفرمایید چندسال رفتن با چه مدرکی و چقدر هزینه کردن؟

۲۱ ساله ش بود رفت الان ۴۰ سالشه لیسانس بود رفت فوق و دکترا رو اون جا خوند و تو ۳۰ ساله گی استاد دانشگاه شد هیچ‌هزینه ای نکرد چون هزینه تحصیل با دانشگاه بود 

۲۱ ساله ش بود رفت الان ۴۰ سالشه لیسانس بود رفت فوق و دکترا رو اون جا خوند و تو ۳۰ ساله گی استاد دانش ...

کدوم کشور و کدوم دانشگاه تدریس دارن؟