2777
2789
عنوان

اینستاگرام

172 بازدید | 28 پست

خانما تاپیک قبلی پرسیدم جواب ندادید پیج های معتبر اینستگرام که خودتون خرید کرده باشید راضی باشید هر سبکی برام می‌فرستید تا حالا اینترنتی خرید نکردم میترسم نیارن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی میخوای بخری عزیزم بگو من راهنماییت کنم

همه چی هر پیج معتبری که داری مثلا پارچه فروشی 

لباس بچه 

اکسسوری 

لباس بزرگسال 

باردارم نمیتونم برم بیرون تو اینستگرام چیزای خوشگل میبینم ولی میترسم نیارن

از یه پیج خرید کردم لوازم ارایشی بود خیلی خوبه رو اولین خرید اشانیون‌ میزاره خرید بالای ۷۰۰ ارسال را ...

اره بفرست عزیزم هر پیجی که معتبره خودتون خرید کردید بفرستید 

من از پاندا عینک خرید داشتم ..از گلنزو خرید داشتم...ازپاندا قشم لوازم آرایشی خرید داشتم..خدا رو شکر تا بحال مشکلی از بابت خریدام نداشتم همیشه قبل خرید از اینستا خوب پیج رو زیر و رو کن مطمئن که شدی سفارش بده 

پیج چی؟

هر پیجی عزیزم باردارم نمیتونم برم تو اینستگرام چیزای خوشگل میبینم میترسم نیارن تا حالا خرید نکردم 

هرپیجی که خودتون خرید کردید معتبره بفرستید لطفا

من از پاندا عینک خرید داشتم ..از گلنزو خرید داشتم...ازپاندا قشم لوازم آرایشی خرید داشتم..خدا رو شکر ...

بلد نیستم چجوری مطمئن بشم انقد چیزای خوشگل میبینم دلم میخواد بخرم میترسم نیارن هر سبک پیج معتبر که خودتون خرید کردید برام می‌فرستید لطفا اسم پیجشو

همه چی هر پیج معتبری که داری مثلا پارچه فروشی لباس بچه اکسسوری لباس بزرگسال باردارم نمیتونم برم بیرو ...

اینایی که خودم خرید کردم رو برات میزارم عزیزم که مطمئن باشن

@nabeghekochollo اسباب بازی

@suny_makeupshop ارایشی

@boutique_taranomلباس 

@vizhen_qazvin لباس

اینا هم مغازه دارن هم پیج مطمئن هست عزیزم