2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم با توجه به قوانین کشورمون کار درستی نیست.

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋

درست ک نیست. ولی جاش خونه یا زمین یا مغازه بگیره آدم خیلی بهتره تا سکه ک تازه بری بذاری اجرا از دو سال بعد اقدام میخوان سالی یه سکه بهت بدن و نمیشه باهاش حتی ماشین خرید

ایسنتا دیگه خیلی سم شده 

واقعا در تلاش بی ارزش مر۶دن زنا هست

مهریه وقتی بخشیده میشه ک قوانین کشور برای زن عادلانه باشه ن تو همچین شرایط ظالمانه‌ای

همینطوری حریم و احترام زنانمون شکسته شده با عادی سازی رفتارای بی‌بندوبار و روابط بی‌اساس 

اح آخه این جدید مد شده بخشش

بنظر من نه زیادی درسته نه کمش مردی که از ترس مهریه بخواد با زن زندگی کنه کنارشم هزار تا خیانت کنه هیچ ارزشی نداره.من معتقدم وقتی دونفر نمیتونن کنار هم زندگی کنند بدون هیچ ترس و توهینی از هم جدا بشن