2821
2789
عنوان

تولد نوزادد

86 بازدید | 9 پست

سلام خواهران گلم  میگم. بچه. پسر خواهرم بدنیا. امده. با گوش سوراخ شده  یعنی. تو نرمی. گوشش قشنگ. مثل. این. که. سوراخ. کرده. باشن. یه گوشش. کمتر. یکی. بسشتر.  حالا. ابجی. ام. میگه بیا نخ. کن. تا. بعدش. گوشواره. بگیره. نمی دونم. به. نظر شما. نخ. کنه بهتره یا نه. نظرتون. بگید لطفا 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به شما ها چه ربطی داره ببینید مادر بچه نظرش چیه نه به شما ربطی داره نه به خواهرت 

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

اخه پسره که شاید بزرگ شه دوست نداشته باشه

خوب بزرگ. بشه. دوست نداشت. درمیاره. سوراخ. گوشش که. میگم بدنیا. انذه. بوده. خوب. سوراخ. که. نکزدیم.  فقط. گفتیم.  نخ. کنیم. تا راحت. تر. بره. گوشواره 

خوب مامانش خواهرمه دیگه گفتم بچه. خواهرم. هست

گفتی بچه پسر خواهرم فکر کردم نوه خواهرته

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....