2777
2789
ضربان قلب الکیخواهرم سونو آن تی بهش گفت دختره آنومالی پسر تازه یه جای عالی رفته بودمن تو اصفهان یه س ...

سربچه اولم که پسربود ان تی گفت اصلا نمیچرخه و کوچیکه هیچ حدسی هم نزد،امااین راحت آماده سونوبود گفت احمالا دختره،

انگار دختره

قبل اینکه بفهمم باردارم خواب دیدم با یک دخترکوچولوچادرمشکی دارم میرم حرم حضرت معصومه،تاالانم ۴باردیگه خواب قم دیدم نمیدونم خدامیدونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سربچه اولم که پسربود ان تی گفت اصلا نمیچرخه و کوچیکه هیچ حدسی هم نزد،امااین راحت آماده سونوبود گفت ا ...

شاید مشخص بوده

الان خودت دختر دوست داری یا پسر؟

منم یه پسر دارم

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

قبل اینکه بفهمم باردارم خواب دیدم با یک دخترکوچولوچادرمشکی دارم میرم حرم حضرت معصومه،تاالانم ۴باردیگ ...

منم سره پسرم فقط خواب پسر میدیدم اما آلان همش خواب دختر میبینم

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

شاید مشخص بودهالان خودت دختر دوست داری یا پسر؟منم یه پسر دارم

من یه پسردارم کاملا مهربون ودوست داشتنی خجالت میکشم وقتی به دخترفکرمیکنم چون خیلی ماهه فقط دوست داشتم یه دخترهم داشته باشم چون توشهرغریب هستم هیچ کس ندارم

من یه پسردارم کاملا مهربون ودوست داشتنی خجالت میکشم وقتی به دخترفکرمیکنم چون خیلی ماهه فقط دوست داشت ...

چندسالشه؟

من تازه دلم میخواد اینم پسر باشه با هم همبازی باشن اما هر چی خدا بده شکر فرقی نداره سالم باشه

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

چندسالشه؟من تازه دلم میخواد اینم پسر باشه با هم همبازی باشن اما هر چی خدا بده شکر فرقی نداره سالم با ...

آره انقدبرای سلامتیش استرس میکشه آدم جنسیت فراموش میشه هرچی خدابخوادهمونه

قبل اینکه بفهمم باردارم خواب دیدم با یک دخترکوچولوچادرمشکی دارم میرم حرم حضرت معصومه،تاالانم ۴باردیگ ...

انشالله هر چی که هست سالم و سلامت باشه 

شما هم با تندرستی فارق بشی 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
انشالله هر چی که هست سالم و سلامت باشه شما هم با تندرستی فارق بشی

×فارغ

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️