2777
2789
عنوان

تاخیر ۳ روزه

267 بازدید | 57 پست

سلام خوبین خانما ۳ روزه از پریم گذشته علائمای عجیب غریبی دارم ک از ۱۰ روز مونده ب موعد شرو شده قبلا سه چهار روزه قبل شرو میشه زیره دلم هی میگیره ول میکنه کمر درد حالت تهوع دارم ن در حد استفراغ ولی ی چی ک میزارم دهنم احساس مبکنم تو معدم میپیچه بوهای عجیب حس میکنم و خیلی علائم دیگ ۶ ماه پیش سقط هم داشتم روز موعد بی بی زدم منفی شد بعد چن ساعت هاله کم رنگ انداخت امروزم ۳ روزه عقب انداختم نظرتون چیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم همش فک میکنم پس میخام با ی چیزه منفی رو ب رو بشم

مک سه روز بعد موعد بی بی زدم کاملا پررنگ بود.اگر چند ساعت ادراتو تگه داری نشون میده

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
اره ۳ ماهه اقدامم دوباره ترشحاتم هی کمو زیاد میشه

امیدوارم که عیدیتو این ماه از خدا بگیری گلم🌸

شما فردا صبح مجدد تست بدین انشالله که مثبته 

ببینم عکس بیبی قبلیتوداری ببینم؟

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
نمیشه صبر کنم ی هفته بشه پریود ک شدم هیچ نشدم تست بزنم نظرت چیه

اگر میتونی صبر کنی چرا که نه

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
چاره ای ندارم عزیز یک سال و نیمه درگیرم اگ قبلی سقط نشده ماه بعد وقت زایمانم بود

قسمت نبوده عزیزم راضی به رضای خدا باش