2789
عنوان

خاستگار

135 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من تک فرزندم و ۲۱سالمه وضع مالبمون در حد معمولیه و خیلی ب مامانم وابسته هستم حالااز فامیلای پدرم ی خاستگار پولدار دارم ک تهرانه اولش نتونستم باقیافش کناربیام اما الان  مشکلی ندارم فقط بنظرتون سخت نیس مادرو پدرمو تنهابزارمو برم غربت اخه منو مامانم بهم وابسته ایم و بحث یک عمر زندگیه اگ بعدا سن مامانم بالاتر رف یکی باید باشه ی لیوان اب دستش بده یااگ مشکلی داشت من بتونم خدمو برسونم از ی طرفم مبدونم خوشبخت مبشم بگید چبکارکنم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ملاک اول خودتی و خوشبختیت .پس اول درست فکر کن ببین میتونی با این آدم خوشبخت بشی یا نه . بعدش می مونه خانواده ت این دیگه بر میگرده به خودت که چقدر توان داری دوررباشی از خانواده ت . اینو در نظر بگیر ممکنه با کسی ازدواج کنی که حتی اگر یه شهر باشی نزاره بری خانواده ت رو ببینی یا کلا خودش نیاد برای رفت و آمد و ... . در کل شما هدف اولت بعد از ازدواج باید خودت باشی بعد بقیه 

چون فک میکنم هرکدوم ی عیبی دارن حداقل این از لحاظ مالی اوکی

ولی بنظر من تو سنت کمه میتونی بازم صبر کنی حداقل یکی وارد زندگیت بشه که بهم حس داشته باشین و وضع مالی متوسط داشته باشه اینطوری به خودتونم میخوره