ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 عنوان پسری ک 94 بازدید | 11 پست قرار بود نامزد کنیم خلاصه ایشون پیشنهاد رابطه داد قبول نکرپم گفتم بروبل یکی دیک رابطه برقرار کن پدر مادرم درجریان ارتباط هستن یهو دیگه جوابمو نمیده چیکار کنم تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت 1403/04/02 | 14:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 هیچی ب مامانت علتشو بگو به مامانم بگم ک کلا کنسله خانوادم پدرشو درمیارن تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
ماهیovo عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 1221 به مامانم بگم ک کلا کنسله خانوادم پدرشو درمیارن دربیارن وختی گاوه جوابتو نمیده اونم ب این علت مگ تشکیل زندگی برا چیزه فقط
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 دربیارن وختی گاوه جوابتو نمیده اونم ب این علت مگ تشکیل زندگی برا چیزه فقط خخیلی دلم گرفته میگم تا شب اکانتهایی ک بهم پسام نیدم بپاکم شماره که به من زنگ میزنه رو بسوزنم به مادرم بگم پدزشو دربیاره البتع میخام اول تکلیفمو با ایشون روشن کنم تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
ماهیovo عضویت: 1403/01/28 تعداد پست: 1221 خخیلی دلم گرفته میگم تا شب اکانتهایی ک بهم پسام نیدم بپاکم شماره که به من زنگ میزنه رو بسوزنم به م ... میخوای یکم صب کن بعد اقدام کن
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 بگو ب خانوادت اینکارو میکنم همه اکانتی ک بهش پیام میدادم میپاکم خطی ک بهم زنگ میزد هم میسوزنم و می سپرم به پدرم انشالله ی پس کتک بخوره رابطه یادش میره تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 میخوای یکم صب کن بعد اقدام کن تا شب صبر میکنم و باهاش حرف میزنم ببینم به کجا میرشم تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
haniiigol عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 6783 اینکارو میکنم همه اکانتی ک بهش پیام میدادم میپاکم خطی ک بهم زنگ میزد هم میسوزنم و می سپرم به پدرم ا ... باریکلا دختری با روح بنفش💜
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9474 باریکلا ارهه اینجوری بهتره بدردک که منث نمیخاد بره همونی ک میخاد بکنتش بگیرهاگه صرفا به عنوان کالا منو میبینه لیاقت نشت لگد بابامه تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت