2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به عنوان ی مشاور تحصیلی میگم ،استاد خیلی مهم نیست ، برنامه ریزی و دیسیپلینه و تعداد بالای تسته که مه ...

منم یجورایی همکار شمام

معنقدم تو انتخاب استاد باید خیلی دقت بشه 

کلاس نگرفتن بهتر از درس خوندن با استادیه که خوب تدریس نمی کنه

خیلی ها از این موضوع ضربه دیدن

با افتخار دختر ایرانم...💚
جالب نیست.کازرانیان که بهتره.

ببین خودت با کدوم استاد ارتباط بیشتری برقرار می کنی

قبل کلاس برداشتن نمونه کلاسهاشونو ببین

من خودم با یاری فیزیکو ۶۰ زدم ۴۰۲

البته که خودمم می خوندم زیاد

منم یجورایی همکار شماممعنقدم تو انتخاب استاد باید خیلی دقت بشه کلاس نگرفتن بهتر از درس خوندن با استا ...

قطعا کسی که دنبال ی استاد خوبه نباید از سایرین بپرسه باید نمونه کار اساتید رو ببینه و انتخاب کنه که کدوم مشکل مطالعاتیش رو برطرف میکنه ، استاد خوب فقط ۱۰ درصد مسیره 

و اینکه من همیشه به دانش آموزانم میگم یکماه اول رو حتما خودشون مطالعه ضعفشون رو که متوجه شدن ی استاد خوب انتخاب کنن وگرنه صرف اتکا به بهترین استاد قطعا نتیجه نخواهد داد

قطعا کسی که دنبال ی استاد خوبه نباید از سایرین بپرسه باید نمونه کار اساتید رو ببینه و انتخاب کنه که ...

درسته

حتما باید نمونه کلاسهارو ببینن 

هم اینکه با توجه به وضعیت درسیشون استاد انتخاب کنن

یه استاد ممکنه عالی باشه ولی ریز جزئیاتو نگه 

خب کسی که از قبل درسش خوب بوده می تونه خیلی عالی پیش بره ولی کسی که پایه‌ش صفره نتونه

موافقم باهات