2777
2789
عنوان

بیاین تو رو خدا ضدآفتاب😫

83 بازدید | 13 پست

تو رو خدا یه ضدآفتاب معرفی کنید که با عرق کردن برق نندازه و آب نشه پوستم روشن کنه🥲

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

من لافارر گرفتم ..فکر کنم دقیقا مشخصاتی رو که میخوای داره ...حتما یه بار امتحان کن ..

ام کیو هم دقیقا همینجوریه ..اما رنگ لافارر رو بیشتر دوست دارم .چون دقیقا رنگ پوستم هست (پوستم خیلی روشنه )

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضد آفتاب لافارر 

من پوستم چربه و یکم گرمم بشه سریع بینی و خط پیشونیم برق میفته 

ولی این ضد آفتاب رو که میزنم هم سبکه هم جلوی ترشح بی اندازه چربی رو میگیره هم پوستم رو یه دست میکنه

ضد لک هم توش داره و استفاده مداومش‌ صورتمو روشن تر کرده 

قیمتش سیصد و خورده ای 

دقیق یادم نیست

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
من لافارر گرفتم ..فکر کنم دقیقا مشخصاتی رو که میخوای داره ...حتما یه بار امتحان کن ..ام کیو هم دقیقا ...

واقعا عالیه لافارر 

من تا حالا آنقدر از چیزی راضی نبودم😅

ضد آفتاب لافارر من پوستم چربه و یکم گرمم بشه سریع بینی و خط پیشونیم برق میفته ولی این ضد آفتاب رو که ...

من سه هفته پیش خریدمش 440  :((((

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
واقعا عالیه لافارر من تا حالا آنقدر از چیزی راضی نبودم😅

والا منم اصلا استفاده نکرده بودم .رفته بودم شمال کرمم تموم شد ..رفتم داروخونه و گفتم یه کرم ضد افتاب میخوام که اس پی افش این باشه و رنگش این باشه و ..

چند  تا برام آورد .چشمم خورد به اسم لافارر . قبلا این اسم رو شنیده بودم که تعریفش رو کرده بودن ...همونو گرفتم ..وقتی زدم واقعا خوشحال شدم از خریدش . ..راضی هستم در کل ازش . .

من یک ماه پیش گرفتم 😅همیشه یه چیزی میخوای بخری چندجا قیمت کن عزیزم هرکسی برای خودش یه قیمتی میزاره

برا من یهویی بود ..باید میگرفتم حتما ..اونم که تو مسافرت بودیم نمیشد از چند جا قیمت بگیرم ..وقت نداشتیم ...حالا خوبه داروخونه بود ..نباید اینقدر تفاوت قیمت باشه که ...

والا منم اصلا استفاده نکرده بودم .رفته بودم شمال کرمم تموم شد ..رفتم داروخونه و گفتم یه کرم ضد افتاب ...

لافارر کلا برند خوبیه 

حتی کرم های ضد دردش هم عالیه

ارع ولی همون رنگ روشن هم رنگی حساب میشه بدون رنگ سفیدش من خودمم همش رنگ روشن میگیرم ولی میگن بی رنگا ...

همین الان بری سرچ بزنی نصف دکترا میگن بی رنگ خوبه .نصف دکترا میگن رنگی خوبه ...

اصلا توجه نکن ..بخوایم عمرمون رو تلف کنیم برا حرفای اینا هیچ لذتی از زندگی نمیبریم ....اصل مطلب اینه که ضد افتاب بزنی .تاماااااام .