2777
2789
عنوان

درد سینه

143 بازدید | 12 پست

سلام خانم ها من ۱ ساله هی درد خفیف و مرموزی  تو سینه ی سمت چپم دارم ..  سینه ی سمت راستم درد نداره .. این درد ب زیر بغل و بعضی وقتا انگار ب دستم میزنه ‌‌ چندین بارم دکتر رفتم و  ۲ بار ب فاصله ۶ ماه ب ۶ ماه سونوگرافی دادم ..و گفتن چیزی نیست خداروشکر .. ولی این درده هی هست  .. قرص ویتانین e  و گل مغربی نوشتن برام .. میترسم نکنه چیزی باشه کسی اینطور بوده ؟ 

منم نزدیک به ۱۰ روزه اینجوری ایم گفتم شاید سرطان دارم .😢

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بالغ بر دوازده ساله اینجوریم درد سمت راست سینم یه مدت شدت می گیره دوباره عادی میشه با هم زندگی می کن ...

واقعا؟ من چون فکر میکررم ک درد فقط ی طرفمه خطرناکه .. دکترم رفتین براش؟

میگن درد سینه خیلی نشون دهنده ی سرطان نیس

اخیش خدا خیرت بده .

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

میگن درد سینه خیلی نشون دهنده ی سرطان نیس

خیلی دکتر رفتم‌. همش ویتامین Eو قرص گل مغربی میدن آزمایش هورمون رفتم یه بار یه قرص هورمونی دادن خوردم دو تا دونه بود به فاصله ۱۴روز مصرف میشد اون یه ، یکسالی آرومم کرد هرسال سونو سینه میدم ولی دردش گاهی عذاب آوره

بعد دردتون چطوره شما

گاهی درد شدید، گاهی انگار یه قسمت سفت شده، گاهی شدید تیر میکشه و اکثر مواقع یه درد اذیت کننده ولی قابل تحمل با شروع پریود خوب میشه بعد تخمک گذاری دوباره شروع میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز