فرشته1375 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 4571 عنوان خیاط کسی هست 250 بازدید | 44 پست سلاممیشه از خیاط بپرسی واسه سارافون دخترونه ۶سال چه جنسی پارچه خوبه و متراژ چقدر باید باشه قدش بلند و لاغر خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت میخوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار 1403/04/02 | 12:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهیامممممممممم عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 2528 اگر اومدسوال منم ج بدید چجوری مانتو مدرسه رو کوتاه کنیم
فرشته1375 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 4571 اگر اومدسوال منم ج بدید چجوری مانتو مدرسه رو کوتاه کنیم نمیاد که🤣🤣 خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت میخوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
حس_ششمم_من عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2853 اگر اومدسوال منم ج بدید چجوری مانتو مدرسه رو کوتاه کنیم باید سر دوزی بشه و بعد دوخته بشه خیلی راحتهفقط باید صاف ببری تا خوب وایسته بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت
aysasd عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 3223 اگه خیاط ماهر باشه با یه مترم میشه ولی خیاطای بیرون یکو نیم میگیرن خیلی حرومش کنن دو متر جنس سارافونم باید خشک وایسه مثل کتان کلفتیا کبرینی یا جین وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.
فرشته1375 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 4571 ۲متر واسه ۶سال؟؟ خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت میخوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
حس_ششمم_من عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2853 برای سارافن بدون استین یه قد لازمه بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت
مهیامممممممممم عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 2528 باید سر دوزی بشه و بعد دوخته بشه خیلی راحتهفقط باید صاف ببری تا خوب وایسته سردوزی چجوریه
aysasd عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 3223 اگر اومدسوال منم ج بدید چجوری مانتو مدرسه رو کوتاه کنیم متر میگیری از هر دو طرف با صابون میکشی روش که کج نبری بعد برش هم میدی تو میذاری زیر چرخ وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.
حس_ششمم_من عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2853 چون لاغره اندازه بگیر چه قدر میخوای باشههمون قدر بگیری کافیهمن برای خودم یک متر میگیرم با عرض یک مترو نیمبدون استین میدوزم بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت
aysasd عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 3223 ۲متر واسه ۶سال؟؟ من یادمه خیاطی میبردم میگف کمه مامانم با نصف همون پارچه همونو میدوخت بستگی به خیاط داره وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.
مهیامممممممممم عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 2528 باید سر دوزی بشه و بعد دوخته بشه خیلی راحتهفقط باید صاف ببری تا خوب وایسته سردوزی چجوریه
مهیامممممممممم عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 2528 متر میگیری از هر دو طرف با صابون میکشی روش که کج نبری بعد برش هم میدی تو میذاری زیر چرخ چرخ داریم ولی با دست نمیش؟
حس_ششمم_من عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 2853 سردوزی چجوریه همون که کناره دوخت مانتوت هستنمیزاره نخ پارچه بریزهالان مانتو مدرسه ات رو برگردون همه جای لبه ها دوخت رفته اونا سر دوز شده هستن بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت
aysasd عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 3223 سردوزی چجوریه سردوزی با دست میشه چرخشم هس همینا که لبه میدوزن تو نت بزنی فیلمش هس وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.