2777
2789
عنوان

خیاط کسی هست

250 بازدید | 44 پست

سلام

میشه از خیاط بپرسی واسه سارافون دخترونه ۶سال چه جنسی پارچه خوبه و متراژ چقدر باید باشه قدش بلند و لاغر

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
اگر اومدسوال منم ج بدید چجوری مانتو مدرسه رو کوتاه کنیم

نمیاد که🤣🤣

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید سر دوزی بشه و بعد دوخته بشه خیلی راحته

فقط باید صاف ببری تا خوب وایسته

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

اگه خیاط ماهر باشه با یه مترم میشه ولی خیاطای بیرون یکو نیم میگیرن خیلی حرومش کنن دو متر جنس سارافونم باید خشک وایسه مثل کتان کلفتیا کبرینی یا جین

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.

متر میگیری از هر دو طرف با صابون میکشی روش که کج نبری بعد برش هم میدی تو میذاری زیر چرخ 

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.

چون لاغره اندازه بگیر چه قدر میخوای باشه

همون قدر بگیری کافیه

من برای خودم یک متر میگیرم با عرض یک مترو نیم

بدون استین میدوزم

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
۲متر واسه ۶سال؟؟

من یادمه خیاطی میبردم میگف کمه مامانم با نصف همون پارچه همونو میدوخت بستگی به خیاط داره 

سردوزی چجوریه

همون که کناره دوخت مانتوت هست

نمیزاره نخ پارچه بریزه

الان مانتو مدرسه ات رو برگردون همه جای لبه ها دوخت رفته اونا سر دوز شده هستن

سردوزی چجوریه

سردوزی با دست میشه چرخشم هس همینا که لبه میدوزن تو نت بزنی فیلمش هس