2777
2789
عنوان

چشم زخم همه بیاین لطفا😭

147 بازدید | 23 پست

سلام خانما 

چند روزی هست واقعا خونمون جو بدی افتاده 

همش دارم اسیب میبینم  چند روز پیش دست شوهرم خورد تو دیوار دستش زخم شد کلی خون اومد 

فرداش من پاهام خورد تو عسلی پای منم زخم شد دیروز اصلن حالمم خیلی خوب نبود 

بعد دیشب یکم باشوهرم بحثمون شد 

صبح پاشدم رفتم چای درست کنم   داشتم اب میریختم تو قوری  یهو شروع کرد ترک برداره  از یه نقطه 

زود فهمیدم گذاشتم تو سینک  وگرنه میترکید تو دستم خدا رحم کرد 

یکم پیش شوهرم اومد گفت رفته بودم کمک دوستم سرامیک جا به جا کنیم  

یه سرامیکا از دستش ول شد خورده بود تو شست پاش خیلی درد میکرد 

واقعا طاقت نیاوردم نشستم گریه کردن 😭😭😭

واقعا طبیعیه همه اینااا چیکار کنم 😭😭😭

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ...🪐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صدقه بدین نه طبیعی نیس امان از چشم زخم

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
اگه فایده نداشته باشه همه برا چی میشکنن؟ برا من که اثر داشته همیشه

منظورتون از تخم مرغ اینه که اسم مینوسن میشکنن یا اینا که میزنن به در و دیوار

واقعا طبیعی نیست

برای ما هم پیش اومد .یه نف اومد خونه م.که به چشم شوری واقعا معروفه.

لباسشویمم از کار افتاد.سه روز بعدش تی وی سوخت.یه هفته بعدش پسرم با ماشین تصادف کرد.بعدش گوشی شوهرم از دستش افتاد ایفون بود ۴۵تومن ضرر کرد.بعدش دخترم از بلندی خاست بیفته از طبقه ی پنجم فقط خدا دوباره بهم دادش 

صدقه بدین و ایت الکرسی و وان یکاد بخونید 

اگر میتونید یه خروس قربونی کنید بدین به مستحق

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
برای ما هم پیش اومد .یه نف اومد خونه م.که به چشم شوری واقعا معروفه.لباسشویمم از کار افتاد.سه روز بعد ...

وای چه بد واقعا 😭😭

حتما امروز انجامش میدم 

امان از این ادما 

ما از این سابقه ها نداشتیم😑

منظورتون از تخم مرغ اینه که اسم مینوسن میشکنن یا اینا که میزنن به در و دیوار

همون اسم می نویسن روش. بعد دو تا سکه میذارن سر و ته تخم مرغ، دونه دونه اسم میبرن تو اسم هر کی شکست، میگن اون چشم زده