2821
2789
عنوان

از دستش دادم💔

330 بازدید | 15 پست

امروز مدام ازم پرسیدن راجب رابطه های خودشون که درست میشه؟برمیگرده ؟ دوسم داره؟

کاش منم به برگشتش انقد امیدوار بودم که منتظر مینشستم😔ولی من هم مطمئنم دوسم نداره،و هم قطعا برنمیگرده،کاش میتونستم ساعت ها با یکی حرف بزنم تک تک رفتارهاشو شرح بدم و اون همشونو تحلیل کنه،شاید یکم روانم اروم بگیره

تاپیکام رو بخون متوجه میشی داستان چیه ! 

یه تاپیک هم من باب این موضوع زدم که  عشقم بر گرده و ..!

بخون بهت کمک می‌کنه 

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاپیکام رو بخون متوجه میشی داستان چیه ! یه تاپیک هم من باب این موضوع زدم که عشقم بر گرده و ..!بخون ...

کمک نکرد ،من اخه کلن درخواست کمک نکردم،گفتم خیلی خوبه که امیدوارن

کمک نکرد ،من اخه کلن درخواست کمک نکردم،گفتم خیلی خوبه که امیدوارن

می‌دونم در خواست کمک نکردی 

گفتی روانم آروم بشه

گفتم شاید به روانت کمک کنه 

اگر هدف این پسر رو بدونی چی بود

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

کاش واقعا هدفی داشت

هدف من داشت ! 

هدفش متاسفانه پایدار نبود. که رابطه هم پایدار نشد 

آدما پیچیدع تر از اون چیزین که بشه تحلیلشون کرد...

بله درسته 

ولی یه چیزا کلی هستند ! 

مثلا این که یک نفر تو رابطه بود و دیگه نیست 

این کاملا مشخصه که از ابتدا قصد رابطه پایدار نداشت 

( مگر این که یه چیز خیلی مهمه دیده باشه یا اختلاف خیلی زیادی باشه یا شما بگی برو ) 

در غیر این صورت فقط بهونه بود و خواسته ک بره 

حق با شماست

اینم بگم که 

یه سری رفتار های کوچیک و اشتباه هستش که بعضاً آدما خصوصا دخترا که بخاطر احساساتشون می‌گذرن 

ولی در اصل هر اشتباهی چه کوچیک چه بزرگ 

نشانگر یک باور و اعتقادات و شخصیت و .. یک شخص هستش که این اشتباه از درون این آدم شکل گرفته ! 

نیاید ساده ازش گذشت ! 

با همین چیزا میشه از یک نفر شناخت پیدا کرد 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز