2777
2789
عنوان

نتیجه کنکور

152 بازدید | 6 پست

مگه دوسه هفته دیگه کنکور نیست ؟

پس چرا دختر دوستم دبیری قبول شده 

مگه با مجموع دوتا کنکور رشته انتخاب نمی‌کنند؟ 

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

نه جواب فرهنگیان اومده و فقط برا اردیبهشت بود هرچند هنوز قبولی قطعی نیست فقط مجاز شده

اکی

چقدر کنکور به قدیم عجیب تر شده صد رحمت به ده بیست سال پیش

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره والا گفتیبدتر هم بومیش کردن میبینی یکی با تراز 3000 قبول میشه یکی 8000 قبول نمیشه

وای چه بد

مثلا میخواستن حذف کنکور کنن بدتر دوتا کنکور شد

وای چه بدمثلا میخواستن حذف کنکور کنن بدتر دوتا کنکور شد

همینجوری علکیه 

فقط با روان دانش آموزا بازی میکنن

یه سال زحمت کشیدم حالا چون شهرمون جمعیتش زیاده با تراز 7000 فرهنگیان دعوت نشدم

همینجوری علکیه فقط با روان دانش آموزا بازی میکننیه سال زحمت کشیدم حالا چون شهرمون جمعیتش زیاده با تر ...

انشالله هر چی براتون خیر هست پیش بیاد