thechildofthemoon مدیر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 7137 عنوان زمین | مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 19 پست بچه ها زمینو به فنا دادم بین ۱۷ تا ۱۸ می شم💔💔 1403/04/02 | 09:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
thechildofthemoon مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 7137 بنظرم ۱۷.۱۸ عالیه۱۷ در حد ۲۰ پارسال هست حداقلبیشتر از ده نمره سوال روتین نداشتده نمره سوال چالشی داش ... خدا کنهمن واقعا خیلی نمته سوالدیده بودم هیچ کدوم شبیه اینا نبود
shamiimmm عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 2285 خدا کنهمن واقعا خیلی نمته سوالدیده بودم هیچ کدوم شبیه اینا نبود اصلاااا شبیه نبودسوال چالشی واسه یه امتحان نهایت سه نمره باید باشهاین مطمینم حداقل دهدنمرهش چالشی بودخیلیاش تو کتاب نبودخیلیاش مطالبی بود که بهش توجه نمیشهکلا امتحانی بود که نمره گرفتن توش سختهشما دوستاتون جطور دادن؟نظر بقیه رو نمیدونید؟
thechildofthemoon مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 7137 اصلاااا شبیه نبودسوال چالشی واسه یه امتحان نهایت سه نمره باید باشهاین مطمینم حداقل دهدنمرهش چالشی ب ... ببین من با بچه های فرزانگان تهران توی یه حوزه بودیم جدی هر کس میومد بیرون می گفت سختهولی خب به حرف بچه ها فرز نمی شه اعتماد کرد
shamiimmm عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 2285 ببین من با بچه های فرزانگان تهران توی یه حوزه بودیم جدی هر کس میومد بیرون می گفت سختهولی خب به حرف ب ... اره واقعا یکی ۱۹ هم بگیره میگه خیلی سخت بوده…شما پاسخ ها رو نگاه کردین؟میتونم بدونم در حد چند نمره غلط دارین؟
thechildofthemoon مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 7137 اره واقعا یکی ۱۹ هم بگیره میگه خیلی سخت بوده…شما پاسخ ها رو نگاه کردین؟میتونم بدونم در حد چند نمره غ ... نه نگا نکردم!در حد دو الی سه نمره