2777
2789
بله بد هست اش . چون صنعت مد و آرایش وووو... علت اش هست و اگرنه کمتر زنی از مردی که موهاشو زنگ می کنه ...

این قانون کجا نوشته دقیقا؟ میگن عیسی به دین خود موسی به دین خود آخه خواهر من شما شوهر و پسر و اطرافیانت رو کاری کن مردونه رفتار کنند و آرایش نکند چیکار به اون سره قاره داری اخه

این دختر از چهار پنج سالگی جلوی دوربین بودهو همیشه زیبا بوده۲۵ سالشه ولی حدود ۲۰ سال اینا سابقه ی با ...

تو ایران هم چشم رنگی خوشگل کم نداریم این یکی بقیه که اینجور نیستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به منم اگر میشه معرفی کنید سریال

انقد دیدم ته کشیده

کمدی 

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

این قانون کجا نوشته دقیقا؟ میگن عیسی به دین خود موسی به دین خود آخه خواهر من شما شوهر و پسر و اطرافی ...

مثل اینکه سایت نظر سنجی هست اش خواهرم . منم نظرمو می گم . کجاش اشکال داره . تا 70  80 سال قبل در ژاپن و کره  فرهنگ مردهای سانورایی قابل و شناخته شده بود  فرهنگی که مردها رو از همون بچگی مردونه و مبارز تربیت می کرد . اما الان شدن مردهاشون با روحیه لطیف زنانه . آمار خودکشی مردهای آسیایی شرقی از زن ها بیشتره . و در کل آمار خودکشی هر دو جنس شون هم بیشتره .

منم معرفی کنم؟😁😂نمیدونم دیدی یا نهولی هندونه چشمک زن عالیه😍

اگه تو اینستا و فیلمهاشون دقت کنی میبینی از قسمت پا ،  کره ای ها کشیده تر شدن این کشیدگی حاصل دستکاری ژنتیکی و انسانی هست هم چشماشون رو از حالت بادومی درآوردن هم خواستن قد رو افزایش بدن نوزاد که بدنیا میاد به طور غیر طبیعی از قسمت پا بلنده و جالبه چون دی ای ان رو دستکاری کردن عمرشون کوتاه شده این قد بلندتو

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
آره و این به نظر شما بده؟ خوب اونا این جور دوست دارن ما رو که مجبور به این کار نکردن

در تعجبم چرا اکثر نوجوون ها تیپهای کره ای رو میپوشن 

این رفتار غیر مستقیم نوجونها رو ترغیب کرده کره ای ها رو الگوی خودشون قرار بدن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم