2821
2789
عنوان

زنگ بزنم بهش؟

57 بازدید | 4 پست

بچه ها من نزدیک دوماهه با یکی دوستم خیلی منو دوست داشت انقدر ابراز علاقه میکرد همیشه میدیم تو صفحه چتمون آن داره پیاما قدیمیمون رو میخونه 

از خواب غش میکرد ولی میگفت دلم میخواد با تو حرف بزنم نمیرفت بخوابه خیلی کارای این مدلی 

بعد ما ی گروه دوستی مشترک داریم این چندبار با دخترا گرم گرفت من رفتم تذکر دادم قول داد ک تکرار نکنه منم زود بخشیدمش بعد من برا اینکه لجشو دربیارم یبار با یکی تو همون گروه گرم گرفتم این اتیشی شد با اینکه دلش نبود خدافظی کرد 

چند وقت بعد تاب نیاوردم رفتم گفتم دلم تنگته گفت منم خیلی دوستت دارم ولی نمیدونم چمه بهم زمان بده از هیچکی اندازه تو خوشم نمیاد 

منم عصبی شدم گفتم دلیت میزنم کلی خواهش کرد ک نکن اینکارو ولی من کردم 

حالا با ی اکانت مخفی رفتم تو گروه میبینم داره ب ی دختره نخ میده ک رل بزنن باهم

ینی انقدر سریع جام پر شد؟ ینی دروغ بود همه اونکارا؟ چطور ممکنه؟

خیلی دارم حرص میخورم خیلی زیاد بنظرتون زنگ بزنم باهاش حرف بزنم یا نه دیگه بیخیال بشم

من ی ازمون دارم باید براش بخونم الان اصلا تمرکز ندارم همش حواسم پرت اون میشه حس میکنم زنگ بزنم بهتره شاید غرورمو بشکنه ولی بجاش راحت میشم دیگه

کاربری دست دو نفر🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طرف بعد ۵ سال رابطه کات میکنه میره با یکی دیگه این ک ۲ ماهه چ انتظاری داری

د اخه این کلی ادعا دوست داشتنش میشد 

خیلی حرصم گرفته نمیتونم ساکت بشینم

کاربری دست دو نفر🌱