2777
2789

۲۳ سالمه

قبلا ی ازدواج ناموفق داشتم

هرکس میومد خواستگاری طلاقمو قبول نمیکرد یا کلا کسی نگاهمم نمیکرد اطراف ماهم دخترای ۱۶ ساله عروسی میکنن و دخترای همسن من بچه هم دارن

خلاصه ی پسری ازمن خوشش اومد ک خیلی خیلی آشناهس با همه شهرمون و اینا و اومد بهم گفت و منم قبول کردم و  ولی اون ۳ سال ازمن کوچیکتره و ۲۰ سالشه قرار شد سال بعد همین موقع عقد کنیم  نزدیک یماهه باهمیم ودرحد بوس و بغل و دست داشتیم متاسفانه نمیدونم چ عقلی کردم اونموقع😔😔💔 

ماهیچ مشکلی باهم نداریم

خیلی خوبه بامن خیلی

توعمرم همچین محبتی ندیده بودم 

ولی چون همه میگن سنش کمه و بعدا سرعقل میاد دیگ دوست نمیداره ازاین حرفا نمیدونم چه غلطی کنم نه راه پیش دارم نه راه پس

اگه کات کنم  میترسم دیگ کلا ب همه میگه من بغلش کردمو اینا چون همرو میشناسه و یجوراییم فامیل دوریم اگه نکنم چیکارکنم

خواهش میکنم سرزنشم نکنید بگید چیکارکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظره من به سن نیست،برا حرف مردم زندگیتو تباه نکن.فقط براش حکم مادر نداشته باش و مادری نکن.انگار اصن ازش ۱۰ سالم کوچیکتری‌..برامردا نباید مادری کرد.

من خودم زن عموم از عموم ۲ سال بزرگتره ولی رابطشون خیلی خوبه،ایشالله واسه شماهم بهترینا پیش بیاد🙂

من‌‌ وقتی دوست داشته میشم چشام برق می‌زنه،پوستم صافه،موهام خوش حالته، خوشگلم و زندگی قشنگه؛ولی الان کدر و زشتم،یه گوشه افتادم همینطوری.

یکم زود پیش رفتی...حالا کاریه ک کردی توم احساساتی شدی ب خودت سخت نگیر ولی منطقی باهاش صحبت کن بهم بزن حالا تاکید هم نکن نگو ک نری ب همه بگی اصلا ب رو خودت نیار ک رو این موضوع حساسی چون دقیقا میره اون کارو انجام میده